او گفت: اتفاقا کسانی که مولا علی(ع) را شهید کردند خود داعی مسلمانی داشتند، اما باید بدانیم که در این وسط چه کسی راست می گوید.
رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: کسانی با خصوصی سازی مخالف هستند که با خصوصی سازی، منافعشان به خطر می افتد و با نام دفاع از خصوصی سازی تیشه به ریشه خصوصی سازی میزنند.
او گفت: من به عنوان رئیس کل سازمان خصوصی سازی به موجب قانون حق هیچ گونه جابجایی ورقه سهمی را ندارم، ما تنها مجری هستیم و اختیاری از خود نداریم، البته کسی به ما تهمت نمی زند، ولی جمع میبندند که سازمان خصوصی سازی کم کاری می کند که واقعیت ندارد.
پوری حسینی گفت: سازمان خصوصی سازی اختیارات محدودی دارد، این سازمان کاملا سالم و کار بلد است و در نتیجه برای هیئت نظارت کاملا مورد وثوق است.
رئیس سازمان خصوصی سازی افزود: هیئت واگذاری که گفته می شود کارایی ندارد، متشکل از 4 نفر است که 2 نفر نماینده دولت و 2 نفر هم نماینده بخش خصوصی هستند، جالب آنکه نماینده بخش خصوصی در این اتاق مطالباتشان را مطرح نمی کنند.نماینده بخش خصوصی فاقد شجاعت لازم است، در این شرایط چطور می توان به بخش خصوصی کمک کرد؟
او گفت: اینکه گفته می شود سرعت واگذاری ها مطلوب نیست، کاملا روشن است به چه علت! زیرا موفقیت در مزایده ها بسیار کم است که آن هم به قیمت پایه مزایده ها بر میگردد که بسیار بالاست، متاسفانه هیئت 4 نفره کاملا محافظه کارند.
رد دیون به معنای خصوصی سازی نیست، در سال های گذشته 162 هزار میلیارد تومان مصوبه تولید شده بود تا سهام دولت برای رد دیون به طلبکاران پرداخت شود که با آمدن دولت یازدهم این روند متوقف شد و آن 13 هزار میلیارد تومان به مصوبات دولت دهم باز می گشت وگرنه در طول این سه سال و اندی هیچ رد دیونی صورت نگرفته است.
او افزود: در کشورمان از بخش خصوصی و پر و بال گرفتن آن هراس داریم تا مبادا بعدها متهم شویم، ما باید با بخش خصوصی آشتی کنیم اگرچه فساد در آن هست همانند بخش دولتی اما نباید در مقابل آن ایستاد.