در همین خصوص حسن تاجیک، عضو هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی به «بورس آنلاین» میگوید: در این تفاهم باید مشاهده کرد که نقش بانک مرکزی تا چه اندازه است. علاوه بر این، سامانه نیما هم کارساز نیست. به همین علت اقدام به صدور این بخشنامه کردهاند تا نقش مسکن را ایفا کند.
تاجیک با اشاره به اینکه این بخشنامه برای همه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنایع پایین دستی نفت نیست، عنوان کرد: بلکه گروه پتروشیمیها که با بانک مرکزی ارتباط داشتند، اقدام به مذاکره با بانک کردند تا این معافیت را برای آنها قائل شود. وقتی هرکسی تنها برای حل مشکل خودش با بانک مرکزی وارد رایزنی میشود به این معنی است که این سیستم بیمار است.
وی با اشاره به اینکه این اقدامات هم در حکم همان مسکن است، عنوان کرد: این بخشنامه غیرکارشناسی است و مسئولان بانک مرکزی به ضرر تولید کنندگان و صادرکنندگان کلیه صنایع پایین دستی نفت عمل میکنند.
عضو هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان نفت، گاز و پتروشیمی با بیان این مطلب که این دستورالعمل برای همه صنایع پایین دستی نفت عمومیت ندارد، تصریح کرد: چون رئیس صنف پتروشیمی ارتباطاتی دارد و با اعضای مجلس و دولت در تماس است، میتواند درخواست خود را مطرح کند، اما این تلاش را صرفا برای گروه خودش انجام میدهد و هیچ ارتباطی با سایر گروهها و تولید کنندگان این حوزه ندارد.
تاجیک در پایان خاطرنشان کرد:این مسئله همانند همان رایزنی برای کاهش نرخ خوراک بر اساس دلار 3800 تومانی بود که همه تولیدکنندگان و صادرکنندگان نتوانستند از آن منتفع شوند.