جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی کردستان با حضور معاون امور اجتماعی دادگستری کل استان، معاون اعتبارات بانک سپه، رئیس اتاق بازرگانی سنندج، مدیر پیگیری دادگستری کردستان و مدیر بانک دی به منظور بررسی پرونده ۴ واحد اقتصادی صبح امروز در سنندج برگزار شد.

جلسه ستاد استانی پیگیری اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی کردستان با حضور معاون امور اجتماعی دادگستری کل استان، معاون اعتبارات بانک سپه، رئیس اتاق بازرگانی سنندج، مدیر پیگیری دادگستری کردستان و مدیر بانک دی به منظور بررسی پرونده 4 واحد اقتصادی صبح امروز در سنندج برگزار شد.
معاون امور اجتماعی دادگستری کل استان کردستان در ابتدای این جلسه با استناد به دستور مقام معظم رهبری در خصوص اجرای اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید گفت: در زمانی که تمام ابرقدرتها عزم خود را برای مقابله با نظام اسلامی جزم کرده و حوزه اقتصادی را بهترین راه برای ضربه زدن به کشور انتخاب نمودند مقام معظم رهبری در تدبیری حکیمانه سیاستهای اقتصاد مقاومتی را برای اجرا ابلاغ نمودند تا تمام نقشه های دشمنان را خنثی نمایند.
رضا اعظمی افزود: اجرای این راهکار حکیمانه سبب شد تا ضریب آسیب پذیری اقتصاد کشور در برابر اجرای توطئه هایی مثل تحریم به حداقل کاهش یابد و دشمنان در دستیابی به اهدافشان مایوس گردند.
وی تصریح کرد: برکات نقطه آغازین اقتصاد مقاومتی کارایی این تدبیر را بر همگان مشخص کرد و امروز بر همه واجب است تا جان در گرو این راهکار بگذاریم.
اعظمی اظهار کرد: باید هر آنچه که از دستمان برمی آید در این راستا به کار گیریم و هر نوع کوتاهی و اهمال گناهی نابخشودنی است.
توسعه کردستان نیازمند حمایت بیشتر قوه قضاییه است
رئیس اتاق بازرگانی،صنایع، معادن و کشاورزی سنندج با اشاره به وضعیت اقتصادی کردستان گفت: این استان به دلایل گوناگون از روند توسعه کشور باز مانده و شاخص های توسعه یافتگی آن در رده های آخر کشور قرار دارد بنابراین مسئولان ارشد کشوری و استانی بایستی در حوزه اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و دستور مقام معظم رهبری در زمینه حمایت از تولید توجه و عنایت بیشتری به کردستان داشته باشند.
سید کمال حسینی افزود: تا کنون همه ادارات و مدیران استان خدمات شایانی در راستای حمایت از توسعه کردستان انجام داده اند اما ضعف زیرساختهای اقتصادی استان، بالا بودن نرخ بیکاری و فقر ایجاب می کند تا مدیران تمام دستگاه های دولتی و حاکمیتی با قدرت بیشتری در حمایت از سرمایه گذار، تولید کننده و بازرگانان ظاهر شوند.
وی در ادامه اظهار کرد: برخی شرایط در کردستان سبب شده تا سرمایه¬گذاران با احتیاط بیشتری حاضر به حضور در استان هستند اما زمانی که این افراد مطمئن شوند که مدیران دولتی، مسئولان قضایی و نهاد نظارتی با تمام توان از آنها حمایت می کنند این بار نه تنها احتیاط نمی کنند بلکه کردستان را در اولویت فعالیت های اقتصادی خود قرار می دهند.
در این جلسه پرونده واحدهای تولید خوراک دام و طیور دیواندره، شرکت پخش دارو و تجهیزات پزشکی، تولید قارچ و پروار بندی مطرح و پس از استماع درخواست مدیران این واحدها و گزارش مدیران بانکی موارد توافق شده برای حل مشکل این واحدها به تصویب و برای اجرا ابلاغ شد.
در پایان این جلسه تمام حضار از همکاری بانک سپه در زمینه حل مشکلات واحدهای اقتصادی مرتبط با این بانک تقدیر نمودند.