به گزارش صدای بورس به نقل از ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ۰.۱ درصد کاهش پیدا کرد و در ۱۴۶۱ دلار و ۱۰ سنت ایستاد.
در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد افزایش، ۱۴۶۵ دلار و ۶۰ سنت معامله شد.
به گفته مارگارت یانگ یان، تحلیلگر بازارا در شرکت "سی ام سی مارکتس"، هر دو رویداد ممکن است عامل تاثیرگذاری روی قیمت طلا باشند. اگر لحن بانک مرکزی آمریکا تمایل به تحکیم سیاست پولی را نشان دهد، قیمت طلا ممکن است پایین رود. با اینهمه اگر آمریکا و چین نتوانند به راه حلی دست پیدا کنند و دور جدید تعرفههای آمریکا روی واردات کالاهای چینی اجرا شود، معاملهگران به جانب طلا به عنوان دارایی امن روی خواهند آورد.
آمریکا و چین لحن آشتی جویانه ای در پیش گرفته اند و چین ابراز امیدواری کرده که هر چه زودتر توافقی منعقد شود.
دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا اعلام کرده که با پکن روی یک توافق پیش از اجرایی شدن تعرفههای جدید روی واردات ۱۵۶ میلیارد دلار کالای چینی در دسامبر، کار میکند.
بر اساس گزارش رویترز، تاثیر جنگ تجاری روی رشد اقتصادی باعث شده است بانک مرکزی آمریکا امسال سه دور نرخهای بهره را کاهش دهد که از قیمت طلا پشتیبانی کرده است. طلا اکنون در مسیر ثبت بزرگترین رشد قیمت سالانه در حدود یک دهه اخیر قرار دارد و از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۱۳ درصد رشد کرده است.
اکثر سیاستگذاران بانک مرکزی آمریکا روی ثابت نگه داشتن نرخهای بهره تا زمانی که دورنمای اقتصادی وخامت پیدا نکند، تاکید کردهاند. انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا نرخهای بهره را در محدود ۱.۵۰ تا ۱.۷۵ درصد نگه دارد.
به گفته وانگ تائو، تحلیلگر فنی رویترز، هر اونس طلا برای تحویل فوری حمایت در سطح ۱۴۵۵ دلار را خواهد آزمود و اگر این قیمت شکسته شود، به سطح ۱۴۴۰ دلار سقوط خواهد کرد.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۰.۲ درصد افزایش پیدا کرد و به ۱۸۸۵ دلار و ۳۱ سنت رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری ثابت بود و ۱۶ دلار و ۶۰ سنت معامله شد. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۵ درصد کاهش، به ۸۹۹ دلار و ۹ سنت رسید.