بررسی عملکرد ۶۲ صندوق سرمایه‌گذاری در هفته منتهی به ۲۹ فروردین نشان می‌دهد که متوسط بازدهی صندوق‌ها ۷.۷۳ درصد بوده است. ۳۰ صندوق بازدهی بیشتری از شاخص کسب کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس، در مدت زمان مذکور، صندوق سرمایه‌گذاری مشترک نوید انصار با کسب بازدهی ۱۱.۲۴ درصد پربازده­ترین صندوق بوده است. این صندوق ۱۳ درصد از سرمایه ۳۷۰ میلیارد ریالی خود را در صنعت ساخت محصولات فلزی، ۱۱ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۱۰ درصد در صنعت سرمایه‌گذاری‌ها، ۹ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۷ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۷ درصد در صنعت انبوه‌سازی، املاک و مستغلات و ۱۹ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله سپهر کاریزما با کسب بازدهی ۱۱.۱۵ درصد، دومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۲۴ درصد از سرمایه ۲۳۰۴ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۹ درصد در صنعت شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی، ۸ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۸ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۸ درصد در صنعت خدمات فنی مهندسی و ۲۰ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری شاخص سی شرکت بزرگ فیروزه نیز با کسب بازدهی ۱۰.۶۸ درصد سومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۲۲ درصد از سرمایه ۷۳۷ میلیارد ریالی خود را در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۵ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۱۴ درصد در صنعت سرمایه‌گذاری‌ها، ۹ درصد در صنعت استخراج کان‌های فلزی، ۶ درصد در صنعت مخابرات، ۶ درصد در صنعت شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی و ۲۰ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

از طرف دیگر صندوق سرمایه‌گذاری مشترک البرز نیز با کسب بازدهی ۰.۸۴ درصد کم‌بازده‌ترین صندوق است. این صندوق ۲۵ درصد از سرمایه ۱۷۴ میلیارد ریالی خود را در سهام و مابقی سرمایه خود را در سایر دارایی‌ها با نقدشوندگی بالا سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری ذوب آهن نوویرا با کسب بازدهی ۳.۹۶ درصد در مکان دوم صندوق‌های کم‌بازده قرارگرفته است. این صندوق ۲۲ درصد از سرمایه ۱۲۵۴ میلیارد ریالی خود را در صنعت مواد و محصولات دارویی، ۱۱ درصد در صنعت استخراج زغال سنگ، ۸ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۷ درصد در صنعت مخابرات، ۷ درصد در صنعت فلزات اساسی و ۳۸ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری مشترک صبا با کسب بازدهی ۴.۶۳ درصدی در مکان سوم صندوق‌های کم‌بازده بوده است. این صندوق ۱۴ درصد از سرمایه ۷۷۴ میلیارد ریالی خود را در صنعت فلزات اساسی، ۱۴ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۹ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۷ درصد در صنعت عرضه برق، گاز، بخار و آب گرم، ۷ درصد در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۶ درصد در صنعت لاستیک و پلاستیک و ۳۰ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

صندوق‌های با بیشترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک نوید انصار

۲,۶۰۴

۳۰,۸۱۰

۱۲,۰۲۰,۳۸۷

۱۱.۲۴%

قابل معامله سپهر کاریزما

۲,۳۸۶

۲۴,۹۰۴,۹۸۵

۹۲,۵۳۷

۱۱.۱۵%

صندوق سرمایه‌گذاری شاخص سی شرکت بزرگ فیروزه

۱,۸۸۸

۹,۷۳۹,۷۳۲

۷۵,۶۹۹

۱۰.۶۸%

قابل معامله بذر امید آفرین

۱۶۴

۲۵,۶۷۸,۴۰۰

۵۴,۸۳۶

۱۰.۴۱%

مشترک خوارزمی

۳,۱۷۰

۲۶,۸۰۷,۴۱۹

۲۶,۸۰۷,۴۱۹

۱۰.۳۶%

صندوق‌های با کمترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

مشترک البرز

۲,۵۴۸

۱۶۲,۵۵۷

۱,۰۷۵,۵۲۷

۰.۸۴%

ذوب آهن نوویرا

۲,۰۹۷

۱۳۴,۶۹۲

۹,۳۱۴,۶۵۴

۳.۹۶%

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک صبا

۳,۶۸۸

۳۶,۶۱۴

۲۱,۱۵۴,۷۲۷

۴.۶۳%

مشترک افق

۲,۲۷۴

۱۱۶,۴۴۹

۵,۵۱۷,۷۸۵

۴.۹۴%

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک آسمان یکم

۲,۷۹۶

۱۳,۶۹۶

۳۴,۴۲۸,۷۶۸

۵.۱۶%