تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳

بررسی عملکرد ۶۱ صندوق سرمایه‌گذاری در هفته منتهی به ۲۶ اردیبهشت نشان می‌دهد که متوسط بازدهی صندوق‌ها ۲.۴۳ درصد بوده است. ۱۴ صندوق بازدهی بیشتری از شاخص کسب کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس، در مدت زمان مذکور، صندوق سرمایه‌گذاری باران کارگزاری بانک کشاورزی با کسب بازدهی ۷.۶۵ درصد پربازده­ترین صندوق بوده است. این صندوق ۱۴ درصد از سرمایه ۱۰۸۰ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۴ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۹ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۸ درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، ۵ درصد در صنعت شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی و ۳۱ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری ثروت آفرین تمدن با کسب بازدهی ۶.۹۳ درصد، دومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۱۵ درصد از سرمایه ۱۳۴۸۸ میلیارد ریالی خود را در صنعت فلزات اساسی، ۱۵ درصد در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۷ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۶ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۵  درصد در صنعت خودرو و ساخت قطعات و ۱۴ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری سپهر اول کارگزاری بانک صادرات نیز با کسب بازدهی ۶.۰۸ درصد سومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۱۳ درصد از سرمایه ۴۴۰۸ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۱ درصد در صنعت خودرو و ساخت قطعات، ۸ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۶ درصد در صنعت سرمایه‌گذاری‌ها، ۶ درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، و ۲۱ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

در مقابل، صندوق سرمایه‌گذاری قابل معامله هستی بخش آگاه نیز با کسب بازدهی ۱.۷۰- درصد کم‌بازده‌ترین صندوق بوده است. این صندوق ۱۶ درصد از سرمایه ۱۰۸۰۲ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۳ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۲ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۸ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۷ درصد در صنعت مواد و محصولات دارویی و ۲۷ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری تجارت شاخصی کاردان با کسب بازدهی ۱.۳۵- درصد در مکان دوم صندوق‌های کم‌بازده قرار گرفته است. این صندوق بیش از ۹۹ درصد از سرمایه ۲۵۱۹ میلیارد ریالی خود را در سهام و سایر سرمایه خود را در سایر دارایی‌های با نقدشوندگی بالا و در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری آسمان آرمانی سهام با کسب بازدهی ۱.۰۱- درصدی در مکان سوم صندوق‌های کم‌بازده بوده است. این صندوق ۱۶ درصد از سرمایه ۲۱۵۹ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۱ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۶ درصد در صنعت خدمات فنی و مهندسی، ۶ درصد در صنعت مواد و محصولات دارویی، ۶ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۶ درصد در صنعت خودرو و ساخت قطعات، ۵ درصد در صنعت سیمان، آهک و گچ و ۲۸ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

صندوق‌های با بیشترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

باران کارگزاری بانک کشاورزی

     ۳,۶۰۲

     ۳۰,۴۹۱

  ۳۵,۴۴۴,۳۵۲

۷.۶۵%

ثروت آفرین تمدن

     ۲,۷۷۹

۳۳۳,۷۲۲

  ۴۰,۴۱۸,۶۰۹

۶.۹۳%

سپهر اول کارگزاری بانک صادرات

     ۳,۳۰۱

۲۰۳,۹۷۵

۲۱,۶۱۲,۷۴۳

۶.۰۸%

شاخصی کارآفرین

۳,۳۵۲

۵۱,۳۳۵

۲۵,۳۳۹,۱۱۱

۶.۰۶%

مشترک پویا

۴,۴۳۶

۱۲,۰۲۹

۱۲۶,۱۹۸,۲۲۱

۵.۷۱%

صندوق‌های با کمترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

قابل معامله هستی بخش آگاه

۱,۶۳۷

۶۲,۲۰۰,۰۰۰

       ۱۷۳,۶۶۶

-۱.۷۰%

صندوق سرمایه‌گذاری تجارت شاخصی کاردان

۱,۸۶۷

۲۰,۶۰۸,۳۳۵

       ۱۲۲,۲۶۷

-۱.۳۵%

صندوق سرمایه‌گذاری آسمان آرمانی سهام

۲,۳۴۵

۲۲,۵۹۰,۱۵۲

         ۹۵,۶۱۶

-۱.۰۱%

صندوق سرمایه‌گذاری افق ملت

۷۲۰

۲۳,۸۸۲,۵۸۱

         ۹۲,۶۶۲

-۰.۹۱%

مشترک کارگزاری بانک ملی ایران

۴,۳۸۹

۱۶,۹۱۶

۲۴۹,۱۳۱,۸۶۸

-۰.۸۷%