بررسی عملکرد ۵۵ صندوق سرمایه‌گذاری در هفته منتهی به ۹ خرداد نشان می‌دهد که متوسط بازدهی صندوق‌ها ۳.۷۶- درصد بوده است. ۴۲ صندوق بازدهی بیشتری از شاخص کسب کرده‌اند.

به گزارش صدای بورس، در مدت زمان مذکور، صندوق سرمایه‌گذاری آهنگ سهام کیان با کسب بازدهی ۰.۱۸ درصد پربازده­ترین صندوق بوده است. این صندوق ۲۰ درصد از سرمایه ۱۸۷۰ میلیارد ریالی خود را در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۰ درصد در صنعت سیمان، آهک و گچ، ۸ درصد در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۸ درصد در صنعت خدمات فنی و مهندسی، ۷ درصد در صنعت واسطه‌گری‌های مالی و  پولی، ۶ درصد در صنعت مواد و محصولات دارویی و ۱۷ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.  صندوق سرمایه‌گذاری آوای سهام کیان با کسب بازدهی ۰.۳۹- درصد، دومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۳۱ درصد از سرمایه ۴۸۰۲ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۹ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۰ درصد در صنعت واسطه‌گری‌های مالی و پولی، ۱۰ درصد در صنعت سیمان، آهک و گچ، ۸ درصد در صنعت فلزات اساسی و ۴ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری مشترک افق نیز با کسب بازدهی ۰.۹۶- درصد سومین صندوق با بیشترین بازدهی است. این صندوق ۲۴ درصد از سرمایه ۱۱۷۱ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۱ درصد در صنعت محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر، ۸ درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، ۸ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۴ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، و ۲۵ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

از طرف دیگر صندوق سرمایه‌گذاری باران کارگزاری بانک کشاورزی نیز با کسب بازدهی ۶.۴۱- درصد کم‌بازده‌ترین صندوق است. این صندوق ۱۵ درصد از سرمایه ۸۶۴ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۴ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۸ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۸ درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، ۷ درصد در صنعت خودرو و ساخت قطعات و ۳۶ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری مشترک بورسیران با کسب بازدهی ۶.۰۳- درصد در مکان دوم صندوق‌های کم‌بازده قرارگرفته است. این صندوق ۲۰ درصد از سرمایه ۱۴۰۴۳ میلیارد ریالی خود را در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۶ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۱۳ درصد در صنعت محصولات شیمیایی، ۸ درصد در صنعت لاستیک و پلاستیک، ۶ درصد در صنعت محصولات غذایی و آشامیدنی به جز قند و شکر و ۲۶ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است. صندوق سرمایه‌گذاری کارگزاری پارسیان با کسب بازدهی ۵.۹۱-  درصدی در مکان سوم صندوق‌های کم‌بازده بوده است. این صندوق ۲۹ درصد از سرمایه ۱۹۱۴ میلیارد ریالی خود را در صنعت محصولات شیمیایی، ۱۷ درصد در صنعت استخراج کانه‌های فلزی، ۱۶ درصد در صنعت فلزات اساسی، ۱۲ درصد در صنعت بانک‌ها و موسسات اعتباری، ۱۰ درصد در صنعت فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای و ۹ درصد در سایر صنایع سرمایه‌گذاری کرده است.

صندوق‌های با بیشترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

صندوق سرمایه‌گذاری آهنگ سهام کیان

۱,۲۵۲

۱۷۴,۵۴۳

۱۰,۷۱۵,۸۰۱

۰.۱۸%

آوای سهام کیان

۱,۲۱۰

۲۶۲,۱۷۱

۱۹,۰۴۵,۷۹۰

-۰.۳۹%

مشترک افق

۲,۳۱۶

۱۴۶,۴۳۱

۸,۰۰۲,۳۷۷

-۰.۹۷%

صندوق سرمایه‌گذاری افق ملت

۷۳۵

۲۲,۹۸۲,۵۸۱

۸۸,۲۰۶

-۱.۲۴%

صندوق سرمایه‌گذاری فیروزه موفقیت

۳,۵۷۷

۱۹,۰۸۷

۵۷,۵۹۴,۳۵۰

-۲.۰۰%

صندوق‌های با کمترین بازدهی

صندوق

عمر

تعداد واحد

NAV

بازده

باران کارگزاری بانک کشاورزی

۳,۶۱۷

۲۶,۴۳۳

۳۲,۶۹۴,۳۳۸

-۶.۴۱%

مشترک بورسیران

۳,۹۷۰

۶۹,۴۸۰

۲۰۲,۱۱۷,۴۵۲

-۶.۰۳%

کارگزاری پارسیان

۳,۳۳۲

۹۳,۳۱۷

۲۰,۵۱۷,۶۷۶

-۵.۹۱%

یکم اکسیر فارابی

۳,۷۹۴

۵۲,۴۳۵

۵۹,۴۵۸,۳۴۰

-۵.۸۵%

مشترک نوین پایدار

۳,۷۲۸

۱۲,۹۲۷

۵۰,۰۵۷,۹۱۷

-۵.۴۴%