مجمع عادی عمومی سالانه شرکت پتروشیمی فارابی از شرکت‌های تابعه شستا، روز سه‌شنبه در حالی برگزار شد که این شرکت در دو ماه اول سال ۹۹ پس از ۵ سال موفق به خروج از زیان سنواتی و رسیدن به سود شده و توانست گزارش حسابرسی مقبول دریافت نماید.

به گزارش صدای بورس به نقل از شستا رسانه، مدیرعامل پتروشیمی فارابی ضمن ارائه گزارش در خصوص برنامه‌ریزی انجام شده برای کسب سالانه ۱۵ میلیارد تومان سود از محل مخزن داری در این شرکت گفت: پس از مدتها وقفه در عملیات تکمیل و راه‌اندازی مخازن پتروشیمی فارابی موفق شدیم دو مخزن را پس از کسب استانداردهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی راه‌اندازی کنیم که قرارداد اجاره آن با یکی از شرکت‌های پتروشیمی منطقه به انجام رسید.

این قرارداد ارزش افزوده بسیار خوبی برای فارابی ایجاد کرده، و پیش‌بینی می‌کنیم در آینده با خروج از این شرایط، بیش از ۳۰ میلیارد تومان سود خالص برای سال ۹۹ محقق شود.

محمود فخرایی در ادامه با اشاره به دستیابی به رکورد تولید انیدرید فتالیک برای اولین بار در پتروشیمی فارابی، گفت: با وجود همه مشکلاتی که در تامین خوراک داشتیم، موفق شدیم در اردیبهشت ماه گذشته تولید محصول PA را پس از ۱۲ سال شکسته و ‌به میزان بیش از ۲۱۰۰ تن تولید دست‌ پیدا کنیم. بالاترین میزان تولید ماهانه این محصول در پتروشیمی فارابی مربوط به سال ۸۷ بود که شرکت توانسته بود ۱۹۹۸ تن PA تولید کند.

شایان ذکر است تا تاریخ انتشار این گزارش بیش از ۴۳۷۵ تن انیدرید فتالیک در این مجتمع تولید شده که معادل ۳۷ درصد از تولید برنامه‌ریزی شده امسال و بیش از ۷۰ درصد از تولید سال قبل است.

فخرایی با برشمردن مشکلات تامین خوراک در واحد DOP اعلام کرد در صورت به ثمر رسیدن تلاش‌ها در تامین خوراک، سودآوری بسیار خوبی در این واحد خواهد شد.

وی ادامه داد: عمده دلیل افزایش بهای تمام شده هزینه‌های شرکت مربوط به حقوق و دستمزد، در اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل و تورم سالیانه بوده است که با اتخاذ سیاست‌های شرکت در جهت کنترل این بخش، سعی در کاهش این هزینه‌ها داریم.

فخرایی ضمن بیان برنامه‌های آتی پتروشیمی فارابی به منظور وارد کردن دو مخزن دیگر به مدار بهره‌برداری گفت: شرکت پتروشیمی فارابی به منظور بهبود وضعیت شرکت، برای کسب سالانه ۱۵ میلیارد تومان سود از محل مخزن‌داری برنامه‌ریزی‌های دقیق و مدونی انجام داده است که تلاش می‌کنیم هرچه زودتر به آن دست یابیم.

وی در پایان گفت: این شرکت برای خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت، موضوع افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده سهامداران را در دست بررسی دارد.