نگاهی به فعالیت کاربران در توئیتر طی چند روز اخیر نشان می‌دهد گرانی دلار همراه با ریزش بازار اصلی‌ترین دغدغه‌شان است و نسبت به سیاست‌های دولت دل‌خوشی ندارند.

به گزارش صدای بورس،‌ طی روزهای اخیر بازار سرمایه با افت‌وخیزهایی مواجه شده که این روند نسبت به چند ماه قبل باعث شوکه شدن بسیاری از فعالان بازار سرمایه به ویژه افراد کم‌تجربه‌ای شد که انتظار نداشتند به این زودی و با این شدت دچار ضرر مادی در بورس شوند.

متعاقب افت بازار سرمایه بسیاری از بازارهای موازی هم‌چون طلا و سکه رونق بیشتری گرفت. به طوری که طی چند روز متوالی صرافی‌ها شلوغ شدند و تمایل به نگهداری دلار شدت گرفت. وضعیتی که قیمت دلار را از مرز 27 هزار تومان فراتر برد و در بازار سکه و طلا هم وضعیت مشابهی را شکل داد.

انعکاس این شرایط طی هفته اخیر در شبکه‌های اجتماعی هم به شکل ویژه‌ای نمود پیدا کرد و کاربران نسبت به این تغییر شرایط در بازار سرمایه و حس نااطمینانی که به آنها دست داده بود شروع به اظهار نظر کردند که در این گزارش بخشی از پست‌های کاربران در توئیتر مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کاربری به اسم بهرام گرانی دلار را به طور مستقیم به افت شاخص بورس ربط داده است هرچند برای این گزاره تحلیلی ارائه نمی‌کند و از شنیده‌هایش می‌گوید.

البته کاربرانی هم هستند که هنوز به بورس روی خوش نشان می‌دهند اما در مقابل خروجی‌های سرمایه از بازار به چشم نمی‌آیند.

احسان چراغی از کاربران توئیتری در شرایط ناامیدی سعی می‌کند با خیال‌پردازی با اوضاع اقتصادی بنگرد.

در حالی که با افت بازار سرمایه دولت و مدیران سازمان بورس تلاش می‌کنند با استفاده از مصوبه‌ای که از سال 94 به جای مانده 1 درصد از منابع صندوق توسعه ملی را به بازار تزریق کنند. کاربرانی در شبکه‌های اجتماعی نسبت به این موضوع لحن انتقادی در پیش گرفته‌اند.

کاربرانی هم هستند که با شدت گرفتن نگرانی‌ها درباره وضعیت بازار ضرورت آموزش را بیش از پیش احساس کرده‌اند و تلاش می‌کنند به سهام‌داران نگاه عمیق‌تری را بیاموزند.

کاربر دیگری آموزش ندیده بودن سهام‌داران بورسی بعد از ریزش بازار را مورد تمسخر قرار داده است.

مسعود صفتی مناسب‌ترین شاخص‌ها برای تحلیل را معرفی کرده است.

کاف.ر با حال و هوایی طنزگونه جلسه اخیر رئیس سازمان بورس با نمایندگان مجلس را دستمایه قرار داده است و از سیاست‌های دستوری برای حل مشکلات اقتصاد گلایه‌مند است.

در میان کاربران هستند کسانی که از گران‌شدن دلار ابراز نگرانی با دغدغه‌های کلان و ملی می‌کنند. هرچند به دلیل متضرر شدن برخی سهام‌داران بورسی این تحلیل مطرح شد که در این موج گران‌شدن دلار بسیاری خوشحالند و بر این باورند که ضررهایشان در بورس جبران می‌َشود.

کاربران توئیتری نیز هستند که از سیاست‌های کلان دولت خسته‌ شدند و آنچه این روزها در بورس می‌گذرد را ناشی از دست‌های پنهان پشت پرده قلمداد می‌کنند.