نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس گفت: در جلسه امروز ما در سازمان برنامه و بودجه بر لزوم رفع ایرادات طرح الزام دولت برای پرداخت یارانه کالاهای اساسی تاکید و اعلام شد، اکنون نسبت یه این طرح در جامعه انتظاراتی بوجود آمده و باید اجرایی شود.

به گزارش صدای بورس، سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، در تشریح نشست امروز این کمیسیون با  و معاونان وی در محل سازمان برنامه و بودجه گفت: رئیس سازمان برنامه و بودجه در ابتدای جلسه گزارشی از میزان منابع و مصارف طی ۷ ماهه ابتدایی سال جاری ارائه و اعلام کرد، در این مدت زمان، بخشی از کسری بودجه با صرفه جویی و کنترل مصارف، تامین شده و میزان استفاده از تنخواه‌گردان بانک مرکزی نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته کاهش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: اعضای کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را درباره اصلاح ساختار بودجه، لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ و منابع و مصارف در سال جاری بیان و پیشنهادات خود را مطرح کردند. نمایندگان و مسئولان سازمان برنامه و بودجه روی موضوع اصلاح ساختار بودجه تفاهم کامل داشتند.

میرتاج‌الدینی بیان کرد: در این جلسه درباره ایجاد منابع پایدار در بودجه به ویژه منابع پایدار برای تکمیل طرح های عمرانی تاکید شد. همچنین درباره بودجه ۱۴۰۰ مطالب و رویکردها اعلام شد، البته پیرامون اعداد و ارقام صحبتی نشد، نوبخت هم در این مورد بیان کرد، ما نسبت به ۱۲ مورد اصلاح ساختار بودجه ارسالی از طرف کمیسیون توافق داشته و به آن عمل می‌کنیم.

*عدم پاسخ دولت نسبت به پیشنهادات نمایندگان برای رفع ایراد مالی

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس تصریح کرد: نمایندگان با توجه به ایراد شورای نگهبان نسبت به نحوه تامین منابع مالی طرح الزام دولت برای پرداخت یارانه کالاهای اساسی در این جلسه بر همراهی و همکاری سازمان برنامه و بودجه با مجلس برای رفع ایرادات تاکید و اعلام کردند، اکنون نسبت به این طرح در جامعه یک انتظاری بوجود آمده و این سازمان باید برای رفع و اصلاح ایرادات در مشارکت با کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات کمک‌های لازم را انجام دهد.

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه مسئولان سازمان برنامه و بودجه پاسخی نسبت به پیشنهادات نمایندگان برای رفع ایرادات طرح بیان نکردند، تاکید کرد: نمایندگان ضمن ارائه مطالب و پیشنهادات خود درباره نحوه تامین منابع مالی طرح بیان کردند، چگونه دولت با پیشنهاد ۲۵ هزار میلیاردی در ذیل طرح موافق بود، اما با اصل طرح مخالف کرد، اگر منابعی نیست، نباید دولت این پیشنهاد را هم می پذیرفت در صورتی که منبع مالی اجرای طرح الزام دولت برای پرداخت یارانه کالاهای اساسی ۳۰ هزار میلیارد تومان است.

وی اظهار کرد: کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در این طرح منابع مالی را مشابه بند (و) تبصره (۲) بودجه سال ۱۳۹۹ تعریف کرده است و دولت می‌تواند، آن را بپذیرد.

منبع: خانه ملت