به گزارش صدای بورس، در پایان معاملات امروز شاخص کل با رشد بیش از ۱۲۶۰۴ واحدی به رقم یک میلیون و ۲۳۴ هزار واحدی رسید. شاخص کل هموزن نیز با ۰.۶۴ درصد کاهش، با رقم ۲ هزار و ۸۱۶ واحدی در کانال ۴۳۷ هزار و ۵۷۰ واحدی به کار خود پایان داد.
تعداد معاملات امروز بازار سهام با یک میلیون و ۷۰۶ هزار معامله به حجم ۱۷ میلیارد و ۲۰۷میلیون برگه سهم رسید. ارزش معاملات در بازار امروز ۱۵۶ هزار و ۵۱۶ میلیارد ریال بود.
نمادهای «فارس»، «فولاد»، «شستا»، «فملی»، «کگل» و «شپنا» از تاثیرگذاران مثبت بر شاخص امروز بودند و نمادهای «شستا»، «خودرو»، «خساپا»، «شپنا» و «فملی» نمادهای پرتراکنش امروز بازار سهام بودند.
شاخص بازار فرابورس امروز نزولی بود و با ۱۴۹ هزار واحد کاهش در مدار ۱۸ میلیون و ۲۹۷ هزار واحدی قرار گرفت. تعداد معاملات امروز فرابورس با ۷۶۸ هزار دفعه معامله به حجم معاملاتی ۳ میلیارد و ۴۲۳ میلیون برگه سهم رسید. ارزش معاملات بازار فرابورس نیز ۷۹ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال بود.
نمادهای «کگهر»، «غصینو»، «زاگرس»، «ذوب» و «وسپهر» از نمادهای تاثیرگذار و «چخزر»، «سپیدار»، «وسپهر» و «ذوب» نمادهای پرتراکنش امروز بازار فرابورس بودند.
برترین گروه های صنعتی بازار امروز خودرو، فرآورده های نفتی، بانکها بودند که در این بین خودرو با ارزش ۲ هزار و ۳۳۹ میلیارد در خط مقدم برترین صنعت قرار دارد. شاخص های صنعت امروز فرآورده های نفتی، فنی مهندسی، سایر معادن بودند که روز خوبی را گذراندند.
بیشترین افزایش قیمت را نمادهای «فارس»، «وسکاب» و «قنیشا» تجربه کردند و نمادهای «قشکر»، «خموتور» و «وبهمن» با کاهش قیمت مواجه شدند.
برترین تقاضا به «سنیر»، «پارند» و «شپنا» و برترین عرضه به «کدما»، «وتوصا» و «بکاب» تخصیص داده شد.
در بازار امروز بیش از ۴۰۰میلیارد تومان تغییر خالص مالکیت افراد حقیقی به حقوقی صورت گرفت و رشد بیش از یک درصد ۱۱۶نماد و افت بیش از یک درصد ۴۶۶نماد را شاهد بودیم.
ارزش کل معاملات خرد ۱۸هزار و ۴۰میلیارد تومان بود، اشخاص حقوقی ۱۱درصد یعنی دو هزار و ۴۰میلیارد تومان سهام خریدند و مازاد خریدشان دو درصد از کل معاملات شد.حقوقیها امروز حدود ۴۴۰ میلیارد تومان وارد بازار سهام کردند.
بیشترین تزریق پول حقوقی به بورس و فرابورس در سه گروه «سرمایهگذاریها»، «بیمه و صندوق بازنشستگی» و «مواد و محصولات دارویی» رقم خورد در حالی که برآیند معاملات گروههای «محصولات شیمیایی» و «استخراج کانههای فلزی» به نفع حقیقیها تمام شد.
سه نماد وبهمن، کساوه و پارسان لقب بیشترین افزایش سهام حقوقی را به خود اختصاص دادند، توجه حقیقیها نیز بیشتر به شکبیر، شفن و فجر معطوف بود.
مالکیت حقوقی در ترکیب سهامداری شرکت سرمایهگذاری بهمن معادل ۲۴میلیارد تومان افزایش یافت و از سوی دیگر سهامداران حقیقی پتروشیمی امیرکبیر با برتری ۹۸میلیارد تومانی ابتکار عمل را در دست گرفتند.
امروز افزایش سهام حقیقیها در ۹۹نماد و افزایش سهام حقوقیها در ۲۱۷نماد به بیش از یک میلیارد تومان رسید که جمع تغییر مالکیت دسته اول ۵۸۰میلیارد تومان و تغییر مالکیت دسته دوم ۹۹۰میلیارد تومان بود.