به گزارش صدای بورس، شرکت سیمان تهران در سال ۱۳۳۳ تحت شماره ۴۵۰۳ در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران با سرمایه ۸۵ میلیون ریال به ثبت رسید، اولین واحد تولیدی آن در سال ۱۳۳۵ با ظرفیت اسمی ۳۰۰ تن در روز آغاز به کار کرد. طی سال های ۱۳۳۵ لغایت ۱۳۵۷ با احداث ۵ واحد تولیدی دیگر ظرفیت اسمی تولید شرکت به ۷۶۰۰ تن در روز رسید، از سال ۱۳۵۸ به بعد نیز ۸۷۰۰ تن به ظرفیت اسمی شرکت اضافه و ۹۰۰ تن ظرفیت اسمی مربوط به خطوط قدیمی واحدهای تر ۱، ۲ و ۵ به دلیل فرسودگی، آلایندگی و مصرف سوخت بالا از مدار تولید خارج شد. هم اکنون شرکت سیمان تهران دارای ۵ خط تولیدی فعال با ظرفیت اسمی تولید ۱۳.۴۰۰ تن در روز است.
موضوع فعالیت شرکت طبق ماده ۶ اساسنامه عبارتست از احداث کارخانجات سیمان، خرید، نصب، راه اندازی و بهره برداری از آن ها و صنایع وابسته به آن، اکتشاف و بهره برداری از معادن موردنیاز، مشارکت در سایر شرکت ها از طریق تأسیس یا تعهد سهام شرکت های جدید یا خرید یا تعهد سهام شرکت های موجود، سرمایه گذاری در شرکت های خارجی به صورت مشارکت یا تأسیس شرکت در خارج با رعایت مقررات قانونی، واردات مواد اولیه، لوازم یدکی و ماشین آلات مورد نیاز، صادرات محصولات تولیدی خود و شرکت های وابسته است که بطور کلی شرکت می تواند به کلیه عملیات و معاملات مالی، تجاری و صنعتی- که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به تمام یا هر یک از موضوعات مشروحه بالا مربوط باشد، مبادرت ورزد.
استراتژی های شرکت عبارتند از :
۱- اصلاح و بهبود عوامل موثر بر قیمت تمام شده و مدیریت بهینه هزینه ها ۲- توسعه بازار از طریق ورود به بازارهای خارجی، ۳- نفوذ موثر در بازار داخلی از طریق ایجاد قیمت رقابتی و ارتقای کیفیت محصولات،۴- بهبود سطح وفاداری مشتریان، ۵- ایجاد ارتباطات موثر و تعامل های سازنده با ذی نفعان،۶- ارتقا بهره وری از طریق اصلاح و بهبود فرآیندهای تولید، ۷- بهینه سازی سبد تکنولوژی از طریق فناوری های نوین، ۸- توسعه سرمایه های انسانی از طریق اصلاح و بهبود سیستم های جذب، بکارگیری، نگهداشت و جبران خدمات و ۹- ارتقا سطح دانش سازمانی با استفاده از مدیریت دانش.
این شرکت از ابتدای سال مالی توانست اتفاقات خوبی را با مدیریت جدید رقم بزند. مدیریت این شرکت از فروردین ماه امسال برعهده سید عباس حسینی گذاشته شد. در مهرماه سال جاری بود که پروژه تعمیر و راه اندازی خط ۶ این شرکت به سرانجام رسید. سید عباس حسینی در مراسم راهانداری این خط بازگشت یک میلیون تن به ظرفیت تولید کلینکر را بخشی از این موفقیت دانست و گفت:مقرر بود پروژه تعمیر و راه اندازی خط ۶ و بهینه سازی سیستم فیلتراسیون خطوط ۶ و ۹ توسط شرکت های خارجی انجام شود اما با امتناع آنها به بهانه تحریم، عملا این پروژه ها متوقف شد. وی حفظ اشتغال مستقیم ۲۵۰ نفر و غیر مستقیم ۱۵۰۰ نفر، بومی سازی تکنولوژی تعمیر و نگهداری این خطوط ، حفظ سرمایه ملی،کاهش غبار خروجی خطوط تولید به کمتر از میزان استاندارد را از دستاوردهای انجام این پروژه ها عنوان کرد.
براساس این گزارش، شرکت سیمان تهران با سرمایه یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریالی در اطلاعات و صورتهای مالی ۹ ماهه منتهی به ۳۰ آذرماه ۹۹ سود هر سهم خود را با افزایش ۴۵۹ درصدی مبلغ ۵۲۵ ریال اعلام کرده است. این شرکت طی دوره مشابه سال گذشته مبلغ ۹۴ ریال سود شناسایی کرده بود.
همچنین درآمدهای عملیاتی این شرکت با افزایش ۵۰ درصدی نسبت به دوره ۹ ماهه سال مالی ۹۸ بیش از پنج هزار و ۶۲ میلیارد و ۸۲۱ میلیون ریال اعلام شده است. سود ناخالص و سود عملیاتی «ستران» هر کدام به ترتیب با افزایش ۶۰ درصدی و ۸۳ درصدی در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته مبلغ یک هزار و ۱۱۵ میلیارد ریال و ۷۹۲ میلیارد ریال محقق شده است.
این شرکت از ابتدای سال مالی تا تاریخ ۳۰ دی ماه ۹۹ معادل دو میلیون و ۳۱۴ هزار و ۸۰۲ تن تولید داشته که معادل ۱۲۵ هزار و ۲۶۲ تن آن مربوط به ماه دی بوده است. جمع فروش داخلی «ستران» طی دوره مزبور معادل دو میلیون و ۳۴۷ هزار و ۲۲۲ تن بوده که معادل ۳۱۸ میلیارد و ۷۱ میلیون ریال به دی ماه اختصاص داشته که مبلغ فروش شرکت در ۱۰ ماه ابتدای امسال به پنج هزار و ۴۰۴ میلیارد و ۶ میلیون ریال رسیده است. قابل ذکر است که مقدار تولید شرکت در دوره مشابه سال گذشته معادل دو میلیون و ۲۰۰ هزار و ۷۷۱ تن با مبلغ فروش سه هزار و ۸۳۴ میلیارد و ۷۱۳ میلیون ریال بوده است.