صدای بورس- احمدرضا صباغی؛ سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی ظهر امروز در نشستی با فعالان بازار سرمایه با اشاره به اینکه برای انصراف از انتخابات گفت: برای بنده باید مشخص شود که حجت برای انصراف از انتخابات دارم یانه؟
این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریحکرد:باید تمام کالاها و محصولات تولیدی در کشور در بورس کالا قیمتگذاری شوند اما محصولاتی همچون گندم را دولت باید به صورت تضمینی بخرد و این خرید تضمینی را باید از طریق بورس کالا انجام شود که اگر قیمتگذاری تضمینی بالا بود نوش جان فروشنده و اگر نبود مابهالتفاوت آن را دولت خواهد داد. در حقیقت دولت باید با مدیر زنجیره تامین ارتباط داشته و سایر فرآیندها بین خود تولیدکننده و مصرفکننده در بازار انجام میشود.
بیشتربخوانید:
بسیاری از سهمها عمق ندارند/ارزندگی دارایکم نسبت به پالایش یکم
وی گفت:در سیاستهای مالی و پولی دولت هیچ گونه تناسبی دیده نمیشود. بازارهای پولی، بیمه، مالی و بیمههای اجتماعی بلاتکلیف هستند در حالی که دولت باید فرمانده مالی این بازارها باشد. از طرف دیگر اقتصاد ظرفی است که در خارج و داخل به هم مرتبط هستند و بازارهای کشورهای همسایه بر بازار کشورمان هم تاثیر میگذارد زیرا شاهد نوسان نرخ دلار و یورو و آثار منفی آن بر اقتصاد کشور هستیم.
قاضیزاده هاشمی افزود: بیشتر مردم به دنبال سرمایه گذاری زود بازده هستند زیرا تورم در ایران روند صعودی دارد و هیچ سرمایهگذاری نقدینگی خود را در بازاری که دیر نقدشونده است سرمایهگذاری نمیکند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود:لایهبندی در حاکمیت برای پاسخگویی به مردم بعه منظور جداسازی منافع ذینفعان از مردم باید انجام شود.
وی گفت: شورای عالی بورس باید یک نهاد کاملا مردمی باشد و نهاد دیگری هم ناظر بر عملکرد این شورا باشد. از طرف دیگر اگر بیش از ۵۰ درصد از فعالان بازار سرمایه نسبت به مصوبات این شورا اعتراض داشتند باید مصوبه موردنظر باطل شود که با وقوع این اتفاق دولت سبک خواهد شد .
قاضیزاده هاشمی افزود: برای بازار سرمایه باید اقدامات پیشگیرانه انجام شود و زمان سوءاستفاده از سرمایههای مردم در بورس توسط دولت به اتمام رسیده است. بازگشت اعتماد به بازار سرمایه مهمترین اقدام دولت بعد برای حضور پررنگتر مردم در بورس است.