حدود ۴۰ تا ۵۰ میلیون نفر سهامدار بورس هستند و نگاه دولت آینده بر دارایی و سرمایه این عده اثرگذار است، حالا و با انتخاب آیت ا.. رئیسی به عنوان  رئیس جمهور منتخب مروری بر مهمترین وعده های بورسی وی داریم.

صدای بورس - زهرا مالمیر؛ ابراهیم رئیسی در نطق های انتخاباتی خود با انتقاد از رفتار دولت روحانی و بیان سخنانی که برخی سهامداران نیز به آن اعتقاد دارند مثل جبران کسری بودجه دولت از طریق این بازار می گوید: الان راه‌حل این است که صندوق جبران خسارت راه ‎اندازی کنیم تا به مردم اعتماد بدهد. به گفته او دولت باید برای جبران خسارت مردم که به بورس امید بستند این موضوع را حل و جبران می‌کند.

رئیسی درباره تامین منابع جبران خسارت برای سهامداران بورس نیز گفت:ما صندوق توسعه ملی و صندوق تثبیت داریم و در جلسه شورای عالی اقتصادی این بحث مطرح شد و مبالغی وجود دارد؛ در واقع این مبلغ صندوق قابل تامین است به نحوی که دولت بتواند خسارت را جبران کند.

حجت الاسلام سیدابراهیم رئیسی پس از شنیدن حرف‌های مالباختگان بورس تصریح کرد: متاسفانه کار اشکالاتی داشت که سهامداران به ویژه سهامداران خُرد را نگران کرده است.

وی افزود: نباید مشکلات را پشت گوش انداخت بلکه باید در دل مشکلات رفت، راه‌حل‌ها را پیدا کرد و با کمک همه کسانی که می‌توانند نقش آفرین باشند، وضعیت را به سرعت اصلاح کرد.

رئیسی متذکر شد: بورس و مسائل آن مثل نرخ‌گذاری و دامنه نوسان را نمی‌توان دستوری اداره کرد بلکه باید سازوکارهایی برای آن ایجاد شود.

بیشتر بخوانید:

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه تمام دنیا بورس دارد و مردم با بورس کار می‌کنند، مهم‌ترین عامل اعتماد مردم به بازار بورس را ثبات این بازار عنوان کرد.

وی با انتقاد از تغییرات مکرر قوانین و مقررات، تاکید کرد: ثبات در مقررات از شرایط مهم بازار سرمایه است تا سهام دار بتواند وضع بازار را پیش بینی کند.

رئیسی در واکنش به گلایه‌های چند تن از مالباختگان بورس از عدم اجرای مصوبه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا برای تزریق ۲۰۰ میلیون دلاری به بازار بورس قول داد این موضوع را با جدیت پیگیری کند.

وی بر همین اساس تأکید کرد: نباید بورس به محل رفع مشکلات بودجه‌ای کشور و جبران کسری بودجه دولت‌ها تبدیل شود؛ آن هم بدون مدیریت لازم.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری از «صندوق حمایت و تثبیت بازار سرمایه» به عنوان یکی از پشتوانه‌های مهم بازار بورس یاد کرد و بر فعال‌تر شدن آن در دولت مردمی تأکید کرد.

رئیسی همچنین تقویت نظارت درون‌سازمانی بر بازار بورس را مورد تأکید قرار داد و گفت: هر جا نظارت نباشد، دچار مشکل می‌شود.

وی ادامه داد: در قانون برای بورس یک سازوکار نظارتی طراحی شده که اگر به موقع هشدار ندهد و جلوی برخی اقدامات را نگیرد، سفته‌بازی و برخی کارها جای کار اصلی بورس را می‌گیرد.