به گزارش صدای بورس، قیمتها همچنان بالاست و قصد پایین آمدن ندارد.
در یکی دو هفته گذشته قیمت گوشت مرغ به مرز کیلویی ۴۰ هزار تومان رسیده در حالی که نرخ مصوب دولتی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است. قیمت گوشت قرمز هم در محدوده ۱۵۰ هزار تومان میچرخد و قیمت ماهی هم در سایه مسیر رو به بالا را در چند هفته گذشته ادامه داده و هر کیلو تیلاپیا نزدیک به یکصد هزار تومان رسیده است.
قیمت محصولات پروتئینی بر اساس بررسیها از منطقه ۱۹ تهران به این شرح است:
کالا (کیلوگرم) | قیمت (تومان) |
مرغ تازه | ۳۶/۰۰۰ |
ران مرغ | ۳۱/۰۰۰ |
سینه مرغ با استخوان | ۳۷/۰۰۰ |
ران مرغ بدون کمر | ۳۵/۸۰۰ |
سینه مردم بدون استخوان | ۶۲/۸۰۰ |
فیله مرغ | ۶۵/۰۰۰ |
بال مرغ | ۳۹/۵۰۰ |
کتف مرغ | ۳۹/۵۰۰ |
کمر مرغ | ۴۵/۰۰۰ |
گردن مرغ | ۱۰/۰۰۰ |
بوقلمون | ۴۸/۰۰۰ |
گوشت ران گوساله | ۱۴۹/۰۰۰ |
گوشت ران و سردست | ۱۴۹/۰۰۰ |
چرخ کرده | ۱۲۹/۰۰۰ |
گوشت منجمد | ۱۱۰/۰۰۰ |
ران گوسفندی | ۱۳۵/۰۰۰ |
ماهی قزل آلا | ۵۶/۰۰۰ |
ماهی تیلاپیا | ۹۵/۰۰۰ |
قارچ | ۴۱/۵۰۰ |
جگر گوساله | ۱۱۵/۰۰۰ |
پاچه گوساله | ۲۴/۰۰۰ |
قلم گوساله | ۸/۰۰۰ |
سرسینه گوساله | ۳۰/۰۰۰ |
سرسینه گوسفندی | ۴۰/۰۰۰ |
دنبه | ۷۰/۰۰۰ |
قطعه فروشی مرغ همچنان بازارش گرم است و فروشندگان به خاطر اینکه بتوانند بازرسیهای احتمالی را دور بزنند و بهانهای برای آنها بتراشند به قطعهفروشی روی آوردهاند. یعنی مرغ را به جای نرخ مصوب ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان، قطعه قطعه کرده و به دو تا سه برابر قیمت میفروشند. بازرسی و تعزیرات برای قطعات مرغ وجود ندارد و آنها به هر قیمتی که دوست داشته باشند می فروشند.
به گزارش صدای بورس، دیگر اینکه مراکز توزیع دولتی هم معمولا مرغ دولتی ندارند و آنها هم یا به افرادی که فروش آزاد دارند به قیمت گرانتر میفروشند و یا در قالب قطعات به قیمتهای بالاتری عرضه میکنند.
منبع: فارس