فکر کنید چندش‌آورترین رستوران را دارید و باید در آن خوشمزه‌ترین غذای روی کره‌ زمین را تهیه کنید!

همه‌ قسمت‌های مهم بدن گونه‌های مختلف جانداران، حداقل یک‌بار خورده شده‌اند که بعضی از آن‌ها غنی از مواد مغذی است؛ مثل مورچه‌های آمازون، تخم جنین پرنده نیم‌پز، همه نوع کرم‌های کوچک، سُم، منقار، گوش و چشم که همه برای یک آشپزی خوب استفاده می‌شوند.

روش‌های درست کردن این غذاها خیلی جالب است مثلاً : خمیری کردن، ترشی انداختن، دم کردن، جوشاندن، حرارت دادن، تکه‌تکه و خام سرو کردن درحالی‌که غذا تکان می‌خورد!

با ده غذای چندش آور در جهان آشنا شوید:

۱۰. پنیر کرم زده؛ ایتالیا

۹. بوداگ؛ مغولستان

۸. جنین اردک نیم‌پز، جنوب شرق آسیا

۷. کله گوسفند کامل، آسیا و اروپا

۶. هشت‌پا، آسیا

۵. سر ماهی سالمون گندیده، آلاسکا

۴. فوگو، ژاپن

۳. بینی ژله‌ای گوزن شمالی، آلاسکا

۲. سوپ خفاش، آسیای شرقی

۱. کوسه گندیده ایسلندی، ایسلند

منبع: لست سکند