عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران گفت: تجربه حضور در بانک موجب شده، آقای صالح‌آبادی به خوبی با مسائل و مشکلاتی که بر سر راه صادرکنندگان قرار گرفته آشنا باشند، بنابراین می‌توانند در تسهیل صادرات، برگشت ارز و جلوگیری از قوانین دست و پا گیر موثر واقع شوند.

صدای بورس- مریم منیری؛ دوشنبه هفته گذشته علی صالح آبادی،‌ رئیس سابق بانک توسعه صادرات به عنوان رئیس بانک مرکزی انتخاب شد. البته محمدرضا فرزین از رقبای اصلی برای این پست محسوب می شد اما در نهایت صالح آبادی توانست به این مقام برسد. برخی کارشناسان بر این عقیده‌اند انتخاب وی می‌تواند تاثیر مثبتی بر بازارها مختلفی مانند بازار ارز داشته باشد.

علی شریعتی،‌ عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در این باره به خبرنگار صدای بورس گفت: باید بررسی کرد و دید عملکرد رئیس بانک مرکزی چه تاثیری روی متغیرهای کلان اقتصادی دارد. اگر رئیس جدید در راستای استقلال بانک مرکزی تلاش کند و بتواند به دولت و بانک های مقروض بدهکار نباشد و شخصیت مستقل خود را حفظ کند، به طور قطع موفق خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

او در پاسخ به اینکه آقای صالح آبادی چه نکات مثبت و منفی برای اداره این پست دارند، اعلام کرد: با توجه به اینکه ایشان در گذشته بانکی بوده اند و ریاست بانک توسعه صادرات را بر عهده داشته اند حضورشان در بانک مرکزی مثبت واقع می شود اما به دلیل اینکه تحصیلاتشان در مقاطعی ارتباطی به بانک نداشته و حجم فعالیت بانک توسعه صادرات در مقایسه با بانک مرکزی بسیار کمتر است نیاز است یک تیم اقتصادی قوی تعیین کنند تا بتوانند سکان بانک را به خوبی هدایت کنند.

شریعتی ادامه داد: البته حضور در بانک توسعه صادرات موجب شده، به خوبی با مسائل و مشکلاتی که بر سر راه صادرکنندگان قرار گرفته آشنا باشند و می توانند در تسهیل صادرات، برگشت ارز و جلوگیری از قوانین دست و پا گیر موثر واقع شوند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران در پایان یادآور شد: بین گزینه های احتمالی و انتخابی برای ریاست بانک مرکزی آقای صالح آبادی گزینه اصلح تری بودند و امید می رود اطرفیان و تیم رسانه ای و اقتصادی خود را به گونه ای انتخاب کنند تا گشایشی برای اقتصاد کشور ایجاد شود.