از صورت‌های مالی منتشره ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بانک ایران‌زمین می توان استنباط کرد که جریانات نقدی حاصل از عملیات برای این بانک، نسبت به مدت مشابه سال ٩٩ رشد چشمگیری داشته است.

به گزارش صدای بورس؛ با توجه به جلسه حضوری نمایندگان بانک ایران زمین با مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار تهران در خصوص افزایش سرمایه گفتنی است که این بانک در راستای دستورالعمل محاسبه سرمایه نظارتی و کفایت سرمایه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای بهبود سرمایه نظارتی و در نهایت خروج از شمولیت ماده ۱۴۱ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت در خصوص افزایش سرمایه، در اردیبهشت ماه سال جاری طرح توجیهی افزایش سرمایه و اخذ نظر حسابرس مستقل و بازرس قانونی افشا کرد.

از صورت‌های مالی منتشره ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۰ بانک ایران‌زمین می توان استنباط کرد که جریانات نقدی حاصل از عملیات برای این بانک، نسبت به مدت مشابه سال ٩٩ رشد چشمگیری داشته است.

بانک ایران زمین با توجه به سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصادی به ویژه حوزه بانکداری دیجیتال به عنوان یکی از بانک های پیشرو در این حوزه شناخته می شود. همچنین انتشار فهرست دارایی های ملکی این بانک چشم انداز روشن تری را برای سهامداران "وزمین" ترسیم کرد.

لازم به ذکر است بخش مهمی از درآمدهای یک بانک از محل بازگشت تسهیلاتی است که به مشتریان خود اعطا کرده و این وثایق نیز به عنوان تضمینی برای بازپرداخت اقساط، ایفای نقش می‌کنند. از طرفی هم به دلیل ارزشمند بودن دارایی های بانک به طور مداوم شاهد افزایش سود سرمایه‌گذاری بانک ایران زمین در بخش های مختلف هستیم.

بانک ایران زمین قصد دارد در سال ۱۴۰۰ به‌عنوان بانک تمام‌دیجیتال و اولین بانک ایرانی در این حوزه باشد.

بیشتر بخوانید:

عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران‌زمین در این خصوص گفت: بانکداری دیجیتال مستلزم تحول، فرهنگ‌سازی و مدرن‌سازی در تمام لایه‌های مدیریتی، فرآیندی، عملیاتی و فناوری است و تحقق این امر نیازمند گذار از یک دیدگاه محصول‌گرا به مشتری‌گرا و خدمت محور است که این روند در بانک ایران‌زمین دنبال می‌شود.

وی یادآور شد: این بانک قصد دارد با رعایت کامل قوانین و مقررات پولی و مالی کشور، تجربیات برتر بین‌المللی را به‌کار بندد و خدمات خود را در بالاترین استانداردهای کیفی ارائه کند و با استفاده از نوآوری‌ها و فناوری‌های روز دنیا به لحاظ عملیات و کارآیی، پیشرو بانک‌های خصوصی کشور باشد تا راهکارهای بانکی و مالی کامل را به همه مشتریان خود ارائه کند.

لازم به ذکر است بانک ایران‌زمین در چند سال گذشته تمام تلاش خود را برای ایجاد یک ساختار منسجم و پیاده‌سازی بانکداری دیجیتال، با برنامه‌ریزی دقیق انجام داده است و با ارائه سرویس‌های جدید، تحولی را در صنعت بانکداری ایجاد کرده است.

بانک‌ ایران زمین، به عنوان یکی از بانک‌های پیشگام در حوزه بانکداری دیجیتال، در تمامی حوزه‌ها فعال بوده است.علاوه بر ایجاد زیرساخت‌های بانکداری الکترونیک، به خصوص در شرایط کرونایی، توجه به مسائل زیست‌محیطی که اهمیت فراوانی برای کشور ما دارند، توجه به نیازهای روز مشتریان در نظام بانکداری، تامین مالی برای واکسیناسیون کرونا به عنوان اصلی‌ترین اولویت امروزه کشور، بانک ایران زمین به تامین پروژه‌های اقتصادی نیز توجه ویژه‌ای نشان داده است.

از جمله پروژه‌های تامین مالی شده توسط این بانک، پروژه سیمان غرب آسیا از سال ۱۳۹۷ بوده است.با راه‌اندازی این پروژه، سالانه یک میلیون و پانصدهزار تن به ظرفیت تولید سیمان کشور افزوده شده و برای ۴۰۰نفر نیز به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.

بهره برداری از خط تولید ورق Api محیط ترش شرکت فولاد اکسین اهواز از دیگر اقدامات بانک ایران زمین در زمینه حمایت از تولید داخلی کشور بوده است. این نوع ورق خاص که پیش از این جز اقلام وارداتی بود جهت پروژه عظیم خط لوله نفت گوره به جاسک به همت شرکت فولاد مبارکه اصفهان، فولاد اکسین اهواز و لوله سازی اهواز و بانک ایران زمین برای اولین بار به بهره برداری رسید.

در پایان باید تاکید کرد در شرایط کنونی بسیاری از شرکت‌ها و تولید کنندگان با مشکلات زیادی در راستای تامین مالی و ادامه روند تولید مواجه هستند، که همکاری تنگاتنگ بانک‌ها و تولیدکنندگان می‌تواند در این زمینه راه گشا باشد.