فرانسوا اوزوات ملقب به فرانسوا حسین با بیان اینکه هنرمندان زیادی هستند که باید با داستانهای خوب و کاراکترهای جدید دیده شوند، گفت: لازم است مسیر پیشرفت برای این هنرمندان باز تا در جهان مطرح شوند. من خیلی خوشحالم که شاهد پیشرفت کشوری هستم که در آن زندگی میکنم. وقتی در کشورم فرانسه جشنواره ایرانیان و رتبه و جایزه گرفتن فیلمهایی که در ایران ساخته شده را میبینم، لذت میبرم و برای مردم عزیز ایران زمین خوشحالم.
وی درباره تجربه کار در سریالهای ایرانی و اینکه تاکنون موفق به ایفای نقش در چه سریالهایی شده است، اظهار داشت: تجربه کاری خود در تلویزیون ایران را با مسابقه دستپخت به عنوان سرداور شروع کردم و من قبل از اینکه یک بازیگر باشم یک سرآشپزم و ۳۰ سال عمر خود را در حرفه و صنعت رستوران و آشپزخانه گذراندهام.
این بازیگر فرانسوی افزود: با معرفی یکی از دوستانم که در مسابقه دستپخت با هم همکاری داشتیم، اولین تجربه ایفای نقش در سریالهای ایرانی را با افتخار با مهران مدیری از کارگردانهای بنام ایران آغاز و به عنوان سرآشپز در نقش کوتاهی در سریال دراکولا ایفای نقش کردم. پس از آن پیشنهادهای زیادی برای بازیگری داشتم که به خاطر مشغله کاری فرصت زیادی برای این کار نداشتم، ولی به پیشنهاد یکسری از دوستان کارگردان بزرگ ایران از جمله سیروس مقدم در سریال جزیره در نقش سرمایهگذار و شریک تجاری و جواد افشار در سریال گاندو در نقش ژنرال سایمون (ژنرال انگلیسی) پاسخ مثبت داده و ایفای نقش کردم.
فرانسوا حسین افزود: بهترین نقش و پیشنهادی که آن را دوست داشتم، «گیلعاد» در سریال تلویزیونی سرجوخه به کارگردانی احمد معظمی و تهیه کنندگی ابوالفضل صفری بود.
وی گفت: بازیگری برای من شیرین و جذاب است و مهمتر از همه در کنار یک تیم حرفهای کار کردن بسیار لذت بخش است چرا که من یک ارتشی بودم و نظم و سروقت بودن یکی از اولویتهای کاری من در تمام کارهاست.
بیشتر بخوانید:
کتایون ریاحی در مراسم ۳۸ سالگی پسرش + عکس
بازیگر سریال سرجوخه درباره میزان آشناییاش با فیلمهای ایرانی خاطرنشان کرد: فیلم ایرانی نمیبینم، به جز فیلمهایی که خودم در آنها بازی داشتم. چون زبان فارسی را متوجه نمیشوم ولی فیلمهای ایرانی که به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند را گاه میبینم.
فرانسوا حسین که دانشآموخته کماندو ارتش فرانسه و از سوی دیگر رشته آشپزی بینالمللی است درباره چگونگی علاقمند شدنش به بازیگری میگوید: من در یک خانواده ارتشی بزرگ شدم و پدر و پدر بزرگ من هم ارتشی بودند. از آنجایی که من فرزند پسر بزرگ خانواده بودم دوست داشتم کار پدر را ادامه بدم و به همین دلیل سه انتخاب داشتم؛ تحصیل در ارتش فرانسه، تحصیل در رشته آشپزی و هتلداری و تئاتر که اولویت انتخابم تحصیل در ارتش فرانسه بود.
وی به فعالیت ۹ سالهاش به عنوان کماندو در ارتش فرانسه، گفت: به خاطر این که بعد از مدتی این کار برای من تکراری شده بود دوست داشتم علاقه دیگرم را دنبال کنم. برای همین به علاقه دومم که آشپزی بود روی آوردم، در این زمینه فعالیتم رو شروع کردم، تحصیلاتم را ادامه دادم و با اساتید و آشپزهای بنام فرانسه، لوکزامبورگ، بلژیک و آلمان همکاری کردم.
به گزارش افکارنیوز، فرانسوا حسین که ۳۲ سال است در حرفه آشپزی هم فعالیت دارد خاطرنشان کرد: علاوه بر شغلم در زندگی شخصی نیز علاقه شدیدی به سینما دارم و از تفریحات من در زندگی تماشای فیلمهای خوب جهان و گوش کردن به موزیک، مطالعه کتاب و جمع کردن فیگورین شخصیتهای بنام سینمای جهان است.