مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات گفت: باید چالش‌های حوزه گاز، صنعت، معدن و نفت تعریف و برای رفع آنها سرمایه‌گذاری‌های لازم انجام شود.

صدای بورس- محبوبه‌ قرمزچشمه؛ سمینار تخصصی چالش گاز در زنجیره فولاد با حضور مدیران عاملان شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان (فولاد)، فولاد خوزستان (فخوز)، فولاد خراسان (فخاس)، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن)، مدیرعامل پارس فولاد سبزوار، مشاور مدیرعامل شرکت ملی گاز، مدیرعامل شرکت ملی فولاد ایران، رئیس کمیسیون صنایع و معادن، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برگزار شد.

لزوم تعریف مشکلات بخش معدن

امیرحسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات در این سمینار یک روزه ضمن اشاره به اهمیت تامین گاز برای صنایع فولادی بیان کرد: باید چالش‌های حوزه گاز، صنعت، معدن و نفت تعریف و برای رفع آنها سرمایه‌گذاری‌های لازم انجام شود و مشکلات گاز نیز با برنامه‌ریزی حل شود.

وی با اشاره به مزیت ارزآوری صادرات فولاد گفت: به‌ شرط داشتن تولید فولاد، می‌توانیم از فرصت صادرات استفاه کنیم و لازمه این امر آن است که جایگاه صنعت در بین مسئولان و متولیان حوزه انرژی باید اصلاح شود.

بیشتر بخوانید:

نیاز به صرف هزینه برای بهینه سازی مصرف گاز

نادری با اشاره به تجربه‌های موفق سرمایه‌گذاری در بخش تامین آب مورد نیاز معادن و صنایع معدنی گفت: باید تامین گاز نیز با استفاده از تجربه پروژه انتقال آب انجام شود. همچنین بخش معدن و صنایع معدنی برای حل مشکلات سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی اعلام آمادگی می‌کند.

تشبیه فولاد به شتر حضرت صالح

مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات تاکید کرد: اگر گاز مورد نیاز صنایع فولادی کشور به‌شکل مستمر تامین شود، صنایع پایین‌دستی از منافع تولیدات فولادی بهره می‌برند. به شرط داشتن تولید می‌توانیم از فرصت صادرات استفاده کنیم.

محورهای سمینار چالش گاز در زنجیره فولاد

گفتنی است، پشتیبانی و مانع‌زدایی از تولید در زنجیره فولاد با تامین پایدار گاز، چشم‌انداز وضعیت تامین گاز پایدار صنایع انرژی‌بر در ۵ سال آینده (تولید و تقاضا)، تاثیر افزایش نرخ گاز در رقابت‌پذیری زنجیره فولاد ایران از معدن تا محصولات نهایی، میزان تاثیرپذیری صنایع فولاد از محدودیت‌های تامین گاز، ابعاد سرمایه‌گذاری صنایع فولادی و معدنی در صنعت گاز از جمله مهمترین محورهای این سمینار تخصصی بود.