معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: در طرح سهمیه بنزین، به جای اینکه هزینه به خودرو تعلق پیدا کند به افراد داده شود.

به گزارش صدای بورس، سید محمد حسینی، معاون امور مجلس رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با وجود تلاش وافر دولت و مجلس برای ارتقاء معیشت مردم، چقدر میان این دو قوه در اظهارنظرها هماهنگی وجود دارد؟ افزود: نخستین اولویت دولت مردمی سیزدهم، مسئله سلامت مردم است که با عنایت الهی و با اهتمام جدی، تا حد زیادی از مشکلات از سر راه برداشته شد و امیدواریم بساط کرونا به طور کامل برچیده شود.

وی گفت: دومین مسئله و دغدغه دولت مسائل اقتصادی و معیشت مردم بود که نهایت تلاش صورت گرفت و با حضور معاون و دستیار اقتصادی، تیم اقتصادی دولت؛ تقویت و از همه صاحبنظران و اندیشمندان کمک گرفته شد تا بتوانند طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند و بحث سند تحول هم که در دولت مطرح است بخش مهمی از آن به مسئله اقتصادی مربوط می‌شود.

حسینی افزود: افزایش تولید، ایجاد اشتغال، رونق اقتصادی و جذب سرمایه گذاری مهم‌ترین برنامه‌های اقتصادی دولت است.

معاون امور مجلس رئیس جمهور گفت: دولت در خصوص تصمیماتش سعی دارد که با نمایندگان مجلس تعامل داشته باشد و قبل از ارائه لایحه بودجه ۱۴۰۱ این تعامل صورت گرفت و رئیس سازمان برنامه و بودجه با کمیسیون‌های مختلف مجلس به ویژه اقتصادی و با برخی فعالان و صاحبنظران اقتصادی جلسه‌ای برگزار کرد که در نهایت لایحه‌ای تقدیم مجلس شد.

حسینی افزود: درباره بنزین نیز همان طور که سخنگوی دولت اعلام کرد به گونه‌ای خواهد شد که یارانه‌ها عادلانه توزیع شود چرا که ما یارانه‌های پنهان و پیدا داریم و مشخص است که عادلانه توزیع نمی‌شود و آن‌ها که آب، برق، گاز و بنزین بیشتری مصرف می‌کنند در واقع یارانه بیشتری نصیبشان می‌شود و در مقابل آن‌ها که کم مصرف ترند یا مثلا خودرویی ندارند از یارانه کمتری بهره مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

مردم دلال بنزین می‌شوند

وی گفت: به تدریج باید به سمت عدالت حرکت کنیم که نمونه آن طرح بنزین است که به جای اینکه به خودرو تعلق پیدا کند به افراد داده شود.

معاون امور مجلس رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه طرح اختصاص سهمیه بنزین به افراد از چه زمانی اجرا می‌شود؟ گفت: بحث‌هایی در دولت مطرح است که در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت و ستاد تنظیم بازار کار می‌شود و امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.

حسینی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اجرای این طرح بدون مطرح شدن آن در لایحه بودجه امکان پذیر است؟ افزود: پیشنهادهای نمایندگان در لایحه مطرح است و هنوز جای جرح و تعدیل در بودجه وجود دارد و امسال بودجه را دو شوری کردند و قرار شد در شور اول، کلیات تصویب شود، بعد به کمیسیون تلفیق برود و مجدد برگردد که این در حال بررسی است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه امکان دارد این طرح امسال اجرا شود؟ گفت: به هر حال نظر نمایندگان تامین می‌شود و تعامل وجود دارد و تلاش می‌کنیم در اولین فرصت جلسه مشترکی با نمایندگان داشته باشیم تا از نظر آن‌ها در خصوص ارز ترجیحی، یارانه‌ها و موضوع بنزین و سوخت استفاده کنیم.

به گزارش تسنیم، معاون امور مجلس رئیس جمهور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چقدر دولت اصرار دارد طرح بنزین را امسال اجرا کند؟ افزود: دوستان اقتصادی دولت باید جزئیات این مسئله را مطرح کنند.