شکرچی زاده گفت: افزایش بهره‌وری، کاهش زمان ساخت و افزایش کیفیت سه شاخص اصلی در صنعتی سازی ساختمان است.

به گزارش صدای بورس، شکرچی‌زاده درباره صنعتی‌سازی در بخش ساختمان گفت: صنعتی سازی ساختمان‌ها مزایای زیادی برای اقتصاد کشور به همراه دارد و افزایش بهره‌وری، کاهش زمان ساخت و افزایش کیفیت سه شاخص اصلی در صنعتی سازی است.

به گفته شکرچی زاده مفهوم صنعتی سازی ساختمان این است که عمده کار در کارخانه و به صورت مدولار و کاربرد فناوری‌های نوین انجام شود.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر گفت: صنعتی سازی روشی برد - برد است که به نفع سازنده و مردم تمام می‌شود. یکی از موانع صنعتی‌سازی ساختمان در کشور نگاه سنتی ما به این حوزه است.

بیشتربخوانید:قیمت خانه با سن بنای یک تا ۳۰ سال در نقاط مختلف تهران

با تدوین مبحث یازده مقررات ملی ساختمان بر تعریف صنعتی سازی شدن ساختمان‌ها حتی در ساخت و سازهای انفرادی تاکید شده و این مسیر در سال‌ها گذشته مدون شده است و در صورتی که ابلاغ شود می‌تواند افق‌های ساخت و سازها را تغییر دهد.

لزوم حمایت دولت ازصنعتی سازی ساخت و سازها

در ادامه عضو هیئت مدیره انجمن انبوه‌سازان مسکن بر حمایت دولت از صنعتی سازی ساخت و سازها تاکید کرد.

به گفته رهبر موضوع صنعتی سازی به چند عامل و پیش نیاز احتیاج دارد که یکی از مهمترین آن‌ها حمایت دولت برای پاگرفتن صنعتی سازی، ساخت و سازها است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ،او گفت: از سال ۹۱ طبق تعهد با دولت نهم و دهم مقرر شد که حدود ۱۰ هزار واحد را در شهر پردیس صنعتی‌ سازی کنیم در نظر داشته باشید که صنعتی‌سازی نیاز به تجهیز کارگاه گران قیمت دارد و ما این کار را انجام دادیم منتهی بعد از گذشت چهار سال دولت تغییر کرد که نظری بر صنعتی سازی نداشت.