نسبت هزینه عملیاتی به درآمد در سال جاری به ۷۳ درصد رسیده در صورتی که سال گذشته این نسبت ۶۹ درصد بوده، حاشیه سودناخالص این نماد نیز ۲۷ درصد رسیده که در سال گذشته ۳۱ درصد بوده است، اما سود خالص نیز به شدت کاهش یافته و از ۳۷ درصد سال گذشته به ۲۸ درصد رسیده است که جای تامل دارد.

صدای بورس؛ پتروشیمی پارس یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ بزرگ خلیج فارس است، پتروشیمی پارس در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس که در شمال خلیج فارس در بندر عسلویه است قرار داشته و این منطقه در حد فاصل ۲۷۰ کیلومتری جنوب شرقی بندر بوشهر و ۵۷۰ کیلومتری غرب بندرعباس است.

کل سرمایه گـذاری ارزی انجام شده ۷۲۰ میـلیون دلار و سرمایه گذاری ریـالی انجام شده ۲۸۳ میلیارد تومان بوده است. پنجاه درصد سهام شرکت پلیمر آریاساسول نیز متعلق به شرکت پتروشیمی پارس است. شرکت پتروشیمی پارس از سه واحد تولیدی و یک بخش برون واحدی تشکیل شده است:۱- واحد استحصال اتان،۲- واحد اتیل بنزن، ۳- واحد استایرن منومر

پتروشیمی پارس توانسته هم محصولات پالایشی تولید کند هم محصولات پتروشیمی که محصولات آن عبارتند از: اتان، پروپان ،بوتان، گسولین، اتیل بنزن، استایرن منومر و مخلوط بنزن تولوئن

درآمدهای عملیاتی این پتروشیمی با ۹۸ درصد افزایش در صورتمالی ۹ ماهه به ۳۲.۷۷۳ میلیارد تومان رسیده اما نکته منفی این است که هزینه های عملیاتی بیش از درآمدهای عملیاتی در این شرکت بوده است و در نتیجه هم حاشیه سود ناخالص و هم حاشیه سود خالص را نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داده است.

نسبت هزینه عملیاتی به درآمد در سال جاری به ۷۳ درصد رسیده در صورتی که سال گذشته این نسبت ۶۹ درصد بوده ، حاشیه سودناخالص این نماد نیز ۲۷ درصد رسیده که در سال گذشته ۳۱ درصد بوده است، اما سود خالص نیز به شدت کاهش یافته و از ۳۷ درصد سال گذشته به ۲۸ درصد رسیده است که جای تامل دارد.

تحلیل تکنیکال
پتروشیمی پارس در یک کانال صعودی بلندمدت قرار داشته و توانسته این کانال ماهانه را حفظ کند،

پارس در هفته گذشته با واکنش مثبت بازار، سبز شده و توانست در نقطه صفر پیوت لاین صعودی شود، پارس اما طبق تصویر زیر در هفته پیش‌رو مقاومت‌های سختی را داشته و باید دید می‌تواند از آن عبور کند یا خیر؟