تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۰

حفارس بیش از ۸ هفته است که روند صعودی خوبی دارد، در این گزارش می‌خواهیم علت این امر را جویا شویم.

صدای بورس - وحید بلالی؛ شرکت حمل و نقل بین المللی خلیج فارس با در اختیار داشتن تعداد ۴۰۰ دستگاه کشنده ملکی و همچنین ۶۰۰ دستگاه انواع یدک تریلی بیش از نیم قرن فعالیت مستمر در حوزه حمل کالاهای اساسی و استراتژیک کشور دارد.

همکاری با بیش از ۵۰۰۰ ناوگان تجاری خود مالک و با داشتن ۳۱ شعبه در سراسر و بیش از ۸۰ نمایندگی فعال در کشور نشانگر شبکه گسترده حمل و نقلی "حفارس" بوده که در قالب یک شرکت توانمند سراسری لجستیکی نقش موثر و بسزایی در حمل و توزیع محمولات در سطح داخلی و بین المللی داشته است.

دارا بودن ۱۲۷ هکتار سایت عملیاتی در ترمینال مرکزی واقع در میدان نماز اسلامشهر، امکان ذخیره سازی ۳۲۰ هزارتن در انبار روباز و ۷۰ هزارتن در سیلوی مکانیزه فلزی و بهره‌گیری از کارشناسان متخصص در زمینه کنترل کیفی محصولات مجهز به مکنده تخلیه غلات، این مجموعه را در گسترش و توسعه بازارهای هدف و جلب رضایت مشتریان یاری می‌کند.

"حفارس" در خصوص حمل کالاهای اساسی مانند گندم، برنج، روغن خوراکی و بالاخص آرد دارای رتبه ویژه‌ای در کشور بوده و بیش از ۷۰ درصد آرد تولیدی در کشور را به صورت حمل مویرگی به تولیدکنندگان و خبازان نان در کشور توزیع کند، همچنین تناژ قابل توجهی از کالاهای اساسی یاد شده را از انبارها و مبادی ورودی کشور به نقاط تعیین شده توسط ارگان‌ها و نهادهای دخیل در کشور حمل کند.

حال بعد از آشنایی با ماموریت شرکت وضعیت کلی بنیادی این نماد را به صورت مختصر بررسی می‌کنیم:

درآمدهای عملیاتی این نماد با افزایش ۴۹ درصدی به ۵۷۶ میلیارد تومان رسیده است، سود ناخالص این نماد در صورت مالی ۹ ماهه تنها یک درصد بوده اما این شرکت منفی یک درصد زیان خالص شناسایی کرده است.

درست است که حاشیه سود ناخالص این نماد تنها یک درصد است اما این شرکت از زیان‌دهی به سوددهی رسیده است، حاشیه زیان ناخالص این نماد از منفی ۱۲ درصد به مثبت یک رسیده و ۱۳ درصد رشد از این ناحیه کرده است. خالص افزایش موجودی نقد شرکت نیز با ۱۷۶ درصد به ۲۱ میلیارد تومان رسیده است، مانده موجودی نقد حفارس نیز با افزایش ۱۱۷ درصدی به ۳۰ میلیارد تومان رسیده است.

این شرکت از زیاندهی به سوددهی رسیده و پیش‌بینی می‌شود با ادامه روند نیز بتواند سوددهی را افزایش دهد اما به هیچ وجه شرکتی بنیادی در این شرایط نبوده و ریسک‌های زیادی برای سرمایه‌گذاری دارد زیرا eps آن همچنان منفی ۲۳ ریال است، آن هم در شرایطی که بسیاری از سهم های بازار ارزندگی بسیار زیادی دارند.

حفارس طبق تصویر زیر توانسته ۳ ماه پرقدرت صعودی داشته و ۱۴۳ درصد سود کند.

حفارس طبق تصویر زیر به مقاومت رسیده و باید دید بازارگردان این سهم چقدر می تواند باز هم این سهم را به سمت بالا پرتاب کند.

حفارس طبق تصویر فوق به سقف macd رسیده و ممکن است در این سقف نوسانی یا ریزشی شود. طبق تصویر زیر استوک استیک به سقف خود در تایم فریم ماهانه نزدیک شده و احتمال ریزش آن وجود دارد.