صدای بورس - وحید بلالی؛ در صورت سود و زیان تلفیقی سکرما، درآمدهای عملیاتی با افزایش ۴۷ درصدی به ۴۱۵ میلیارد تومان رسیده است.
نسبت هزینه به درآمد در این نماد افزایش یافته و از ۵۷ درصد به ۶۴ درصد رسیده است و این عامل حاشیه سود ناخالص این نماد را کاهش داده است، حاشیه سودناخالص این نماد از ۴۳ به ۳۶ درصد رسیده که کاهش ۷ درصدی را نشان میدهد اما حاشیه سود خالص افزایشی بوده و از ۶۵ درصد به ۷۲ درصد رسیده است.
در گزارش یک ساله سکرما هزینههای عملیاتی نسبت به سال قبل افزایش بوده اما نکته مثبت این است که هزینه مالیات بر درآمد از ۶ درصد درآمد عملیاتی به ۳ درصد رسیده که قابل ملاحظه است، هزینههای فروش نیز از ۷ درصد سال گذشته به ۵ درصد رسیده است.
نکته مهم در افزایش هزینههای عملیاتی افزایش مواد اولیه تولید بوده که از ۱۰ میلیارد تومان سال گذشته به ۲۶ میلیارد تومان امسال رسیده است، دستمزد مستقیم پرسنل تولید نیز از ۵ میلیارد به ۸ میلیارد تومان رسیده اما سربار تولید بیشترین افزایش هزینه را از آن خود کرده و از ۱۴۲ میلیارد تومان سال گذشته به ۲۴۲ میلیارد تومان در سال جدید رسیده است.
سکرما نسبت های PبهE، نسبت PبهS و EPS خوبی ساخته که این سه نسبت به ترتیب عبارتند از: ۴.۷۳، ۳.۳۹ و ۲۹۹۶ ریال که این نسبتهای سودسازی برای یک شرکت سیمان ساز خوب است.
تحلیل قیمتی
سکرما در یک کانال بلند مدت نزولی ۲۱ ماه حرکت کرده و این کانال نزولی پرقدرت توانسته این نماد را چندین مرحله به عقب پرتاب کند.
سرکرما اما چند روزی است با تحرکات مثبت قیمتی مواجه شده است که می تواند این نماد را یک بار دیگر برای فتح کانال نزولی به بالا پرتاب کند.
کندل های بزرگ و پرقدرت در تایم فریم روزانه موید این حرکات مثبت است و باید دید تا چه اندازه موفق خواهد شد؟