NIO دنبال عرضه سهام در بورس سنگاپور و هنگ کنگ است.
صدای بورس - محبوبه قرمزچشمه؛ نبرد برای بزرگترین بازار خودروهای برقی جهان بین تسلا و NIO شکل گرفته است.
استارتآپ چینی خودروهای الکتریکی با نام NIO که به «تسلا چین» معروف است، توانسته شرکت تسلا و دیگر خودروسازان رقیب را به چالش بکشد. این شرکت در سیستمهای تعویض باتری پیشگام است.
همچنین خبرها حاکی از آن است که شرکت چینی تولید خودرو برقی با نام Nio ، به دنبال پذیرش در بورس سنگاپور و هنگ کنگ است.
بر اساس گزارش International Financing Review، خودروهای برقی با نام Nio پیشتر و در سال ۲۰۱۸ در بورس اوراق بهادار نیویورک پذیرش شده، اکنون به دنبال ثبت شدن در بورس سنگاپور نیز است.
گفته میشود Nio تاییدیه حضور در بورس اوراق بهادار هنگ کنگ دریافت کرده است.
سهام کلاس A شرکت (Nio) قرار است در ۱۰ مارس، ساعت ۹ صبح، در هنگ کنگ با کد سهام ۹۸۶۶ شروع به معامله کند.
مزایای پذیرش سهام Nio در بورس سنگاپور و هنگ کنگ
هر سهم کلاس A - که به دارنده حق ۱ رای می دهد، دارای ارزش اسمی ۰.۰۰۰۲۵ دلار آمریکا است. پس از عرضه به بورس، سهام پذیرش شده در بورس هنگ کنگ به طور کامل با سهام سپرده گذاری آمریکایی پذیرش شده در بورس اوراق بهادار نیویورک (جایی که Nio در درجه اول پذیرش شده است) قابل تعویض خواهد بود.
سهم بنیان گذار Nio چقدر است؟
بن لی بن لی، بنیانگذار، رئیس و مدیر اجرایی Nio پس از پذیرش شدن سهام این شرکت، مالک حدود ۱۷ میلیون سهام کلاس A و ۱۴۸.۵ میلیون سهام کلاس C در شرکت خواهد بود که ۴۴.۵ درصد از حق رای را نشان میدهد.
The Business Times در مقاله امروز خود نوشت: در سپتامبر ۲۰۱۸، Nio که از آن با عنوان «تسلا چین» یاد میشود با فروش ۱۶۰ میلیون سهام سپرده گذاری آمریکا به قیمت ۶.۲۶ دلار، حدود ۱ میلیارد دلار را جذب کرد.
۱.۹ میلیارد دلاری افزیش
بر اساس گزارش IFR، با فرض اینکه Nio ، برابر با ۵ درصد از سهام خود را بفروشد، حدود ۱.۹ میلیارد دلار افزایش خواهد یافت.
گزارشها حاکی از آن است که تنظیمکنندههای بازار چین در حال اعمال قوانین سختگیرانهتری بر روی این شرکتهای موسوم به VIE (واحد با بهره متغیر) هستند. این ساختاری است که شرکتهای چینی برای حدود دو دهه برای فهرستبندی خارج از چین، بهویژه ایالات متحده از آن استفاده میکردند.
Nio مستقر در شانگهای در سال ۲۰۱۴ توسط کارآفرینی اینترنتی به نام ویلیام لی بین تاسیس شد. سرمایه گذاران اولیه شامل Tencent، Temasek Holdings، Sequoia، Lenovo و TPG بودند.