صدای بورس - وحید بلالی، یکی از سوالات پرتکرار این روزها این است که برداشته شدن ارز ترجیحی به نفع کدام نمادهای بازار سرمایه است. کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت یا همان نماد زکشت از نمادهایی است که می توان به آینده آن پس از برداشته شدن ارز ترجیحی امیدوار بود.
محصول عمده این نماد شیر است که این محصول عمده فروش و درآمد را برای زکشت دارد. eps این نماد نیز بالاتر از ۱۰۰۰ ریال است و نشان از سودسازی این نماد دارد، حاشیه سود ناخالص این نماد نسبت به سال گذشته با یک درصد افزایش همراه بوده و به ۲۳ درصد رسیده است. احیای برجام و برداشته شدن ارز ترجیحی هر دو از منظر بنیادی به نفع این نماد است.
زکشت بعد از ریزش های مکرر توانسته دو هفته ای در ناحیه پرتقاضا قرار بگیرد. اما با یک کانال نزولی طبق تصویر زیر روبرو بوده و باید دید می تواند از این کانال نزولی خارج شود یا خیر؟
زکشت
۸۰ درصد سهامداران عمده حقوقی زکشت حقوقی هستند که این کار نماد را هم ساده می کند و هم مشکل ، یعنی زمانی که حقوقی بخواهد این سهم را بالا ببرد کسی نمی تواند حریف آن شود و روزی که حقوقی این نماد را ریزشی کند باز هم کسی نمی تواند حریف شود.
در معاملات روز سه شنبه شاهد ۱۰۸ هزار سهم رنج منفی حقیقی بودیم، جزئیات معاملات حقیقی و حقوقی در روز سه شنبه عبارت است از:
در محدوده منفی
- خرید حقیقی: ۲۸۶ هزار سهم
- سرانه: ۹ میلیون تومان
- فروش حقیقی: ۶۰۶ هزار سهم
- سرانه: ۱۷ میلیون تومان
- خرید حقوقی: ۳۲۰ هزار سهم
در محدوده مثبت
- خرید حقیقی: ۱۸۷ هزار سهم
- سرانه: ۶ میلیون تومان
- فروش حقیقی: ۴۰۹ هزار سهم
- سرانه: ۱۳ میلیون تومان
- خرید حقوقی: ۲۹۷ هزار سهم
- فروش حقوقی: ۷۵ هزار سهم
به گزارش صدای بورس این نماد می تواند با احیای برجام و برداشته شدن ارز ترجیحی یکی از نمادهای سودساز در سال آینده باشد.