صدای بورس- معبود عباس زاده، معاون راهبری هلدینگهای شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی با اشاره به بهبود شاخصهای کلان مالی شستا گفت: شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، بهعنوان بازوی اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی در حفظ و صیانت از سرمایههای مولد به دنبال توسعه پایدار در کشور است. شستا در سال ۱۴۰۰ که مزین به شعار «تولید، پشتیبانیها و مانعزداییها» بوده، بدون وقفه حمایت از بخش تولید را بهعنوان یک محور کلیدی در تمامی هلدینگها و شرکتهای تابعه، دنبال کرده است.
عباس زاده با تاکید بر رویکرد ارزشآفرینی شستا، به میزان فروش تجمیعی شرکتهای مدیریتی گروه شستا اشاره و تصریح کرد: میزان فروش تجمیعی گروه شستا در سال مالی ۱۴۰۰ نسبت به سال مالی قبل از آن، با رشد ۷۲ درصدی مواجه بوده، به نحوی که فروش از مبلغ ۹۴ هزار میلیارد تومان به مبلغ ۱۶۲ هزار میلیارد تومان افزایشیافته است.
وی اظهار کرد: بهموازات این، میزان سود خالص تجمیعی شرکتهای مدیریتی در سال ۱۴۰۰ با رشد ۱۴ درصدی نسبت به سال مالی ۱۳۹۹ از مبلغ ۳۹ هزار میلیارد تومان به مبلغ ۴۴.۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافته که این دستاوردی حائز اهمیت به شمار میرود.
معاون راهبری هلدینگهای شستا خاطرنشان کرد: شستا در سال مالی ۱۴۰۰ نسبت به سال مالی ۱۳۹۹ بهمنظور ایجاد شفافیت و انضباط مالی از شناسایی سود ناشی از معاملات درونگروهی و سود تهاتری اجتناب کرده است. در سال مالی ۱۳۹۹ از محل تهاتر سهام با بهای تمامشده دفتری، سودی معادل ۹۰۰۰ میلیارد تومان در گروه شستا شناسایی شده است. بنابراین سود واقعی شستا در سال مالی ۱۳۹۹ معادل ۲۲.۵۰۰ میلیارد تومان بوده که این رقم در سال مالی ۱۴۰۰، به ۲۶.۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
به گزارش شستا رسانه، وی افزود: همچنین درآمدهای عملیاتی سال مالی ۱۴۰۰ در شرکتهای تولیدی شستا (۸۵ شرکت تولیدی) نسبت به سال قبل با رشد ۳۵ درصدی از ۱۴،۶۰۰ میلیارد تومان به حدود ۲۰،۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.
معاون شستا گفت: با توجه به شرایط نامساعد بازار سرمایه در سال مالی ۱۴۰۰ و بهمنظور حفظ و صیانت از داراییهای بین نسلی و منافع سهامداران، عرضههای اولیه برنامهریزیشده در سال ۱۴۰۰ عملیاتی نشد که برنامه اقدام مشخص برای عرضه اولیهها در سال ۱۴۰۱ طراحیشده و بر اساس شرایط بازار سرمایه اجرایی خواهد شد.
وی بار دیگر تاکید کرد: شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، بهعنوان بازوی اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی در حفظ و صیانت از سرمایههای مولد به دنبال توسعه پایدار در کشور است.