صدای بورس - مهراز حبیبی ؛ به لطف فیبر و آب بالای موجود در بادمجان، در هر فنجان تنها ۳۵ کالری دارد.
بیشتر دستور العملهای خاورمیانه و ایتالیایی شامل پختن بادمجانهای کامل (با پوست) است که سالم تر است زیرا بیشتر آنتی اکسیدان ها در پوست بنفش آن پیچیده شده است.
پزشکان مصرف بادمجان را برای درمان بیخوابی و سایر اختلالات خواب توصیه میکند.
تحقیقات نشان میدهد که بادمجان میتوانند کلسترول بد را کاهش دهد، البته به شرطی که آنها را بپزید یا کبابی کنید.
- بیشتر بخوانید:
توت فرنگی بخورید تا کچل نشوید!
برای قرنها، بادمجان به دلیل فیبر بالا و محتوای کم کربوهیدرات برای کنترل و مدیریت دیابت استفاده میشود.
میوهها و سبزیجات بنفش مانند چغندر، زغال اخته، آلو و برنجال حاوی آنتوسیانین (که رنگ آنها را فراهم میکند) - یک آنتی اکسیدان قوی است.
بادمجان به عنوان یک ماده مکمل به خوبی عمل میکند و طعمهای اطراف غذا را متعادل و تقویت میکند.
از آنجایی که بادمجان تقریباً فاقد چربی یا کلسترول است، برای افرادی که سعی در کاهش وزن دارند مفید است.
بادمجان همچنین دارای مقادیر قابل توجهی آهن و کلسیم است که برای سلامت استخوانها و استحکام کلی آنها ضروری است.