صدای بورس- مهراز حبیبی؛ چای سبز یک نوشیدنی محبوب است که در سراسر جهان از آن لذت میبرند. نوشیدن چای سبز ممکن است با کاهش خطر مرگ ناشی از بسیاری از بیماریهای مزمن مرتبط باشد، اگرچه تحقیقات در مورد اثرات محافظتی آن دقیقاً ثابت نیست. این چای اغلب با عسل ترکیب میشود تا تلخی آن را از بین ببرد و شیرینی آن را برای نوشیدنی گرم لذت بخش بیافزاید. عسل همچنین ممکن است برخی از مزایای سلامتی، از جمله خواص ضد میکروبی و ضد التهابی را ارائه دهد.
ارزش غذایی چای سبز
چای سبز، زمانی که با آب ترکیب میشود، نوشیدنیای است که کالری ندارد، اما سرشار از مواد مغذی است، مانند پلی فنلها و مواد معدنی که با فواید سلامتی زیادی مرتبط هستند . شما میتوانید چای سبز را به دو صورت کافئین دار و بدون کافئین مصرف کنید. در حالی که واکنش همه افراد به کافئین متفاوت است، تحقیقات نشان میدهد که مصرف متوسط کافئین ممکن است فوایدی مانند تمرکز بهتر داشته باشد و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش دهد. چای سبز و ماچا – گونهای از چای تهیهشده از همان برگها – سرشار از آنتیاکسیدانها و سایر ترکیبات است که نشان داده شده خطر ابتلا به برخی سرطانها، بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و بیماریهای تخریبکننده عصبی را کاهش میدهد.
نوشیدن چای سبز همچنین ممکن است استرس را کاهش دهد که فواید سلامت روانی را به همراه دارد. این اثر ممکن است مربوط به محتوای ال-تینین چای سبز باشد . تحقیقات اولیه بر روی L-theanine ، ترکیبی که در چای سبز و سایر غذاهای گیاهی یافت میشود، نشان میدهد که ممکن است اضطراب و استرس را کاهش دهد و برای سایر فواید بالقوه سلامت روان در حال بررسی است. علاوه بر مبارزه با استرس، چای سبز کم کافئین نشان داده شده است که کیفیت خواب را بهبود میبخشد که میتواند از سلامت کلی بهتر حمایت کند.
خلاصه : نوشیدن چای سبز فواید زیادی برای سلامت جسمی دارد و ممکن است فواید سلامت روانی نیز داشته باشد، اما تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.
ارزش غذایی عسل
عسل شیرین کننده ای است که در طول تاریخ در بسیاری از فرهنگ ها به عنوان یک درمان طبیعی استفاده شده است. این ماده عمدتاً از کربوهیدرات ها تشکیل شده است و ۱ قاشق چای خوری حدود ۶ گرم شکر اضافه شده و ۲۱ کالری را فراهم میکند . به طور سنتی، از عسل برای درمان هر چیزی از عفونت گلو و آسم گرفته تا اگزما و زخمها استفاده میشود. تحقیقات برخی از این کاربردها، به ویژه در درمان عفونتهای تنفسی فوقانی و اگزما را پشتیبانی میکند.
امروزه عسل - به ویژه عسل خام - به دلیل آنتی اکسیدان هایش توجه را به خود جلب میکند. با این حال، مشخص نیست که آیا آن محتوای آنتی اکسیدانی یک مزیت واقعی برای سلامتی دارد یا خیر .
اگرچه عسل ممکن است فواید سلامتی بیشتری نسبت به سایر شیرین کننده ها داشته باشد، اما همچنان قند است و باید در حد اعتدال مصرف شود. یک مطالعه نشان داد که عسل اثر متابولیکی مشابهی مانند شکر سفید و شربت ذرت با فروکتوز بالا بر بدن دارد، اما تحقیقات دیگر در این زمینه متناقض است . انجمن قلب آمریکا توصیه میکند قند اضافه شده را به کمتر از ۲۵ گرم برای زنان و ۳۶ گرم برای مردان در روز نگه دارید و دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها توصیه میکند که شکر اضافه شده را به ۱۰درصد از کل کالری روزانه خود محدود کنید.
خلاصه : عسل یک شیرین کننده کالری است که به رژیم غذایی شما قند اضافه میکند. در حالی که ممکن است برخی از مزایای سلامتی کوچک را ارائه دهد، هنوز هم باید در مقادیر متوسط مصرف شود.
فواید چای سبز با عسل برای سلامتی
چای سبز و عسل هر دو به طور جداگانه برخی از مزایای سلامتی احتمالی را ارائه می دهند، اما با هم ممکن است حتی بیشتر از آن را ارائه دهند. چای سبز با عسل ممکن است به کاهش علائم سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کند. هم چای داغ و هم عسل برای کاهش علائم گلودرد شناخته شده اند. اما نوشیدن چای سبز با عسل ممکن است مزایای بیشتری نسبت به تسکین گلو داشته باشد.
نوشیدن چای سبز با عسل میتواند به مدیریت علائم کمک کند و احتمالاً خطر ابتلا به سرماخوردگی و آنفولانزا را کاهش دهد، اما مشخص نیست که چقدر باید بنوشید تا فواید آن را تجربه کنید. تحقیقات ارتباط بین کاتچین چای - ترکیبی که در چای سبز یافت میشود - و میزان کمتر آنفولانزا و همچنین علائم کمتر را نشان داده است. عسل همچنین ممکن است به مدیریت علائم کمک کند . با این حال، به یاد داشته باشید که چای سبز با عسل نمیتواند هیچ شرایطی را درمان کند.
شواهد در مورد میزان مصرف چای سبز برای دیدن فواید تسکین علائم مختلط است. برخی مطالعات نشان میدهند که روزانه ۳ فنجان است، در حالی که برخی دیگر سطوح کاتچین موجود در ۱۰ فنجان چای سبز را آزمایش کردند. افزودن عسل به چای سبز ممکن است با کاهش مقداری تلخی آن را خوش طعمتر کند و باعث شود بیشتر بنوشید که ممکن است به هیدراتاسیون نیز کمک کند.
هنگام بیماری
چای سبز با عسل ممکن است برای دندان های شما مفید باشد. ممکن است شگفت آور باشد که یک نوشیدنی شیرین میتواند فوایدی برای دندان شما داشته باشد، اما تحقیقات جدید نشان میدهد که نوشیدن چای سبز با عسل ممکن است خطر پوسیدگی دندان را کاهش دهد. یک مطالعه کوچک نشان داد که نوشیدن چای سبز و عسل با هم باعث کاهش باکتری استرپتوکوکوس موتانس - یکی از عوامل پوسیدگی دندان - در دهان میشود . سایر مطالعات قدیمی نشان داده اند که عسل ممکن است برای دندان های شما بهتر از شکر باشد. با این حال، تحقیقات به روز بیشتری در مورد اینکه چقدر نوشیدنی بی خطر است و اینکه آیا یک اثر محافظتی واقعی وجود دارد مورد نیاز است.
چای سبز با عسل به مدیریت دیابت کمک میکند
وقتی نوبت به مدیریت قند خون میرسد، نوشیدنی های بدون شیرینی بهترین گزینه هستند. با این حال، یک فنجان چای سبز با عسل ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت بیخطر و یا حتی مفید باشد. تجزیه و تحلیل قدیمیتر از ۱۷ مطالعه نشان داد که چای سبز ممکن است حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و گلوکز ناشتا و HgA۱C، نشانگرهای خونی مهم برای دیابت را کاهش دهد. علاوه بر این، چندین مطالعه نشان داده است که عسل ممکن است برای افراد مبتلا به دیابت بهتر از انواع دیگر قند باشد. با این حال، قبل از اینکه مطمئن شویم که چای سبز با عسل ممکن است این فواید را داشته باشد، به تحقیقات به روز بیشتری نیاز است. ما همچنین به تحقیقات بیشتری در مورد اینکه نوشیدن چای سبز همراه با عسل برای افراد مبتلا به دیابت بی خطر است، نیاز داریم. اگر مبتلا به دیابت هستید، همچنان توصیه میشود که قندهای اضافه شده از جمله عسل را محدود کنید.
چند نکته در مورد نوشیدن چای سبز با عسل
به نظر میرسد چای سبز و عسل فواید بالقوه زیادی دارند - هم به صورت جداگانه و هم وقتی با هم میل شوند. با این حال، ممکن است چیزهای بسیار خوبی وجود داشته باشد. چای سبز حاوی کافئین است. اکثر مردم مقداری کافئین را به خوبی تحمل می کنند، اما اگر به کافئین حساس هستید یا باردار هستید، ممکن است بخواهید مصرف خود را به یک یا دو فنجان در روز محدود کنید. همچنین میتوانید چای سبز بدون کافئین را امتحان کنید. کافئین موجود در چای سبز ممکن است خواب را مختل کند، بنابراین بهتر است میزان نوشیدنی خود را در بعدازظهر یا عصر محدود کنید، . علاوه بر این، توصیه میشود مصرف شکر اضافه شده را به کمتر از ۱۰ درصد از کالری روزانه خود نگه دارید که شامل عسل نیز میشود. مراقب باشید که چقدر به چای خود اضافه می کنید و چند فنجان در روز مینوشید.