تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۰

امروز در مرکز همایش های سازمان مدیریت صنعتی مجمع "فزر" برگزار شد و تصمیمات آن در این گزارش آمده است.

به گزارش صدای بورس؛ مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پویا زرکان آق دره با حضور ۸۸ درصد سهامداران در روز یکشنبه اول خرداد ۱۴۰۱ برگزار شد.

شرکت در سال ۱۳۷۷ تاسیس و عملیات شرکت متمرکز بر اکتشاف و بهره برداری از طلا و مشتقات آن است. سرمایه شرکت از محل آورده نقدی تامین و سه هزار میلیارد ریال است و پس از تبدیل به شرکت سهامی عام در سال ۱۳۹۹، در بهمن ۱۴۰۰ در بازار اول فرابورس عرضه شد.

علی احمدی نیری از مهمترین دستاوردهای شرکت در سال مالی ۱۴۰۰ را چنین برشمرد: در این زمینه می توان به تمدید پروانه معدن طلا، اخذ گواهی کشف معدن تراورتن اشاره نمود. همچین شرکت با فروش بیش از ۱.۹ تن به ارزش بیش از ۲.۴ هزار میلیارد تومان رکورد فروش را شکسته و موفق به کسب سود بیش از ۶۹۰۰ به ازای هر سهم شده است.

عضو هیات مدیره پویان زرکان آق دره افزود: در سال مالی ۱۴۰۰ بیش از ۸ هزار متر حفاری اکتشافی صورت گرفته است و علاوه بر معادن جدید، زون ۴۶۰ هکتاری در محدوده فعلی شروع به اکتشاف شده است، که ذخایر مناسبی کشف شده است. شرکت مجوز برداشت یک میلیون تن خاک کم عیار را در سال ۱۴۰۱ اخذ کرده است. و زون ۴۶۰ هکتاری در جوار محدوده فعلی شروع به اکتشاف شده است. از مزایای شرکت انجام کلیه عملیات معدنی توسط خود شرکت است و کلیه ماشین آلات معدن کاری متعلق به شرکت است.

احمدی تشریح کرد:‌ شرکت ۵ محدوده معدنی در منطقه تکاب در استان آذربایجان غربی دارد. شامل معدن طلا به مساحت ۳۶ کیلومتر مربع، تراورتن ۲.۳ کیلومتر مربع، داغ دالی ۲۱ کیلومتر مربع، آرپاچای ۱۲ کیلومتر مربع و گورگور ۱۷ کیلومتر مربع است. شرکت در حال پیگیری پروانه بهره برداری معدن تراورتن و مجوز اخذ استخراج و ساخت کارخانه روی در معدن داغ دالی است. معادن آرپاچای و گورگور در مرحله اکتشافی است. عملیات معدن کاری در شرکت اصلی و فرآوری و تولید شمش در شرکت های فرآوری پویا زرکان آق دره و استحصال مواد معدنی تخت سلیمان انجام می پذیرد که شرکت مالکیت بیش از ۹۹ درصدی هر دو را در اختیار دارد.

  • بیشتر بخوانید:

۱۸۷ شرکت و ۳۰۰ دارایی در فهرست واگذاری دولت

وی در مورد میزان تولید شرکت بیان کرد: تولید شرکت در سال ۱۴۰۰ بیش از ۷۳۰ کیلوگرم شمش طلا بوده است. شرکت موفق به استخراج بیش از ۷۱۵ هزار تن کانسنگ پرعیار و بیش از ۳۶۰ هزار تن کانسنگ کم عیار از باطله ها شده است. سود تلفیقی ۶۷۷۱ ریال و سود اصلی ۶۹۰۷ ریال به ازای هر سهم در سال مالی ۱۴۰۰ تحقق یافت هاست.

احمدی سخنان خود را چنین پایان داد: از مهمترین برنامه آتی شرکت، تولید ۸۴۰ کیلوگرم شمش طلا و برنامه فروش موجودی پایان سال مالی ۱۴۰۰ وجود دارد که بنابر اعلام شرکت حدود ۶۰۰ کیلوگرم شمش و مصنوعات طلا در پایان سال ۱۴۰۰ داشته است که بخش عمده آن تاکنون صادر شده است. همچنین در بخش اکتشاف، شرکت برنامه حفاری ۲۰ هزار متر در سال ۱۴۰۱ در برنامه خود دارد. برنامه تولید معدن دستیابی به ۷۱۵ هزار تن کانسنگ معدن است و یک میلیون تن مجوز برداشت از باطله کم عیار است و تولید شمش طلا بالغ بر ۸۴۰ کیلوگرم است. با استقرار ژانراتور و دوگانه سوز بودن آن ها، شرکت ریسکی از بابت قطعی برق و گاز ندارد. همچنین شرکت برنامه تقسیم سود از ده خرداد را دارد و سود نقدی۶۷۰۰ ریال تصویب شد.