به گزارش صدای بورس، سید محمد آقامیری گفت: افراد با خرید گوشت و جگر از قصابی و مراکز تحت نظارت سازمان دامپزشکی نگرانی در خصوص مصرف نداشته باشند.
به گفته او، در کنار جاده گوشت های آویزان شده با عنوان ذبح دام روستایی فروخته می شود که به سبب فقدان نظارت سازمان دامپزشکی احتمال بیماری تب کریمه کنگو و سایر بیماری های ویروسی وجود دارد.
آقامیری گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند و خوشبختانه طی روزهای اخیر تعداد مبتلایان اضافه نشده است.
بیشتر بخوانید:تایید ابتلای ۳ نفر در کشور به تب کریمه کنگو
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: به افراد توصیه می شود که از مصرف گوشت و جگر خام و آبدار اجتناب کنند و در صورت کشتار در منازل گوشت را به مدت ۲۴ ساعت و جگر را ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، آقامیری گفت:با توجه به آنکه رستوران و هتل ها تحت نظارت سازمان دامپزشکی هستند؛ مردم این اطمینان را داشته باشند که در این مکان ها به این بیماری و سایر بیماری های ویروسی مشترک دام و انسان مبتلا نمی شوند.