کمترین قیمت معامله‌شده «فرود»  ۳۸۰۰ ریال و بیشترین قیمت معامله‌شده ۵۴۰۰ریال و نزدیک به دو برابر قیمت مبنا بود.

صدای بورس - عرضه اولیه شرکت فولاد شاهرود در نماد «فرود» امروز ۱۴ تیر ۱۴۰۱، در ساعات ۹:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در بازار فرابورس صورت گرفت.

قیمت مبنا (کف قیمت) در این عرضه اولیه ۳.۲۰۰ ریال و حداکثر سهمیه در نظر گرفته شده برای هر کد، ۶.۷۵۰.۰۰۰ سهم بود. بر اساس گزارش منتشر شده از نتایج عرضه اولیه شرکت فولاد شاهرود در نماد «فرود»، تعداد متقاضیان برای خرید سهام این نماد، ۸۹ صندوق و تعداد خریداران ۴۴ صندوق بود.

کمترین قیمت معامله‌شده «فرود» ۳۸۰۰ ریال و بیشترین قیمت معامله‌شده ۵۴۰۰ریال و نزدیک به دو برابر قیمت مبنا بود. متوسط موزون قیمت معاملات نیز ۴۱۱۷ ریال رقم خورد.

بر اساس ماده ۶ مکرر ۳ دستورالعمل پذیره‌نویسی اوراق "پنجاه درصد از سهام خریداری شده در روز عرضه اولیه توسط سرمایه‌گذاران واجد شرایط، تا ۹۰ روز پس از تاریخ عرضه اولیه امکان عرضه نخواهد داشت.

یکی از نکات مهم در ارتباط با شرکت فولاد شاهرود این است که اسد الله فرشاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به عنوان یکی از سهامداران عمده شرکت فولاد شاهرود در نشست خبری که به مناسبت عرضه اولیه این نماد برگزار شده بود، گفت: سهامداران فولاد شاهرود تصمیم دارند بعد از عرضه اولیه، افزایش سرمایه صد درصدی در سرمایه این شرکت انجام شود.شرکت ما در سال ۹۲ در جرگه سهامداران شرکت فولاد شاهرود قرار گرفت و در ۲ فاز فولادسازی این شرکت مشارکت داشت.

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان ضمن اشاره به اهمیت طرح‌های توسعه‌ای فولاد شاهرود به صدای بورس گفت: بعد از عرضه اولیه شرکت فولاد شاهرود، تصمیم سهامداران این است که افزایش سرمایه‌ای به میزان ۱۰۰ درصد سرمایه موجود انجام شود.

سید محمد میرحسنی مدیرعامل شرکت فولاد شاهرود در اولین نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت «فولاد شاهرود» گفت: شرکت فولاد شاهرود با نماد «فرود» و سرمایه ۲۷۰ میلیارد تومان فرابورسی خواهد شد. سهامداران عمده شرکت فولاد شاهرود عبارتند از شرکت صنعتی معدنی چادرملو با حدود ۳۵ درصد، آهن و فولاد غدیر ایرانیان با حدود ۵۳ درصد.

وی بیان کرد: برگ برنده شرکت فولاد شاهرود ، سهامداران عمده آن است. چرا که با وجود این دو شرکت در تامین مواد اولیه و تامین سرمایه چالشی نخواهیم داشت.به طور کلی آن دسته شرکت‌های فولادی موفق هستند که از ماده اولیه تا محصول نهایی را در زنجیره تولید خود داشته باشند. شرکت فولاد شاهرود این مزیت را دارد که آهن اسفنجی را تبدیل به شمش و در نهایت میلیگرد می‌کند و به بازار مصرف عرضه می‌کند.

مدیرعامل شرکت فولاد شاهرود در ارتباط با برنامه‌های توسعه‌ای این شرکت گفت: سهامداران عمده فولاد شاهرود تصمیم گرفتند که ۲۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را در خود مجموعه تولید کنند، جوار تاسیس برای این مجموعه گرفته شده، امکانات و شرایط آن در حال ایجاد است و با بهره برداری از آن شاهد اشتغال زایی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید:

شرکت فولاد فلات پارسی در راه فرابورس

وی بیان کرد: دومین طرح توسعه‌ای مهم شرکت فولاد شاهرود، تولید میلگرد کلاف است و با توجه به امکان صادرات بیشتر برای این محصول، قرار است که یک صد هزار تن از میلگرد تولیدی شرکت، برای تولید میلگرد کلاف استفاده شود. اقدامات اولیه اجرای این پروژه انجام شده و امیدواریم تا ۲ سال آینده به بهره برداری نهایی برسد. در پروژه ایجاد خط کلاف یک صد هزار تنی در شرکت فولاد شاهرود مشارکت خواهیم داشت.