تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵

نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر اظهار داشت: فروش در فضای مجازی اعم از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام برای کسانی‌که جواز از اتحادیه طلاو جواهر گرفته و مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی را داشته باشند، مجاز است و ممنوعیت ندارد.

به گزارش صدای بورس، محمد کشتی‌آرای درباره امکان فروش اینترنتی طلا و داد و ستد طلا و جواهر در فضای مجازی اظهار داشت: همواره به مردم توصیه می‌کنم برای خرید طلا به واحدهای فیزیکی دارای مجوز کسب مراجعه کنند و البته امکان خرید اینترنتی طلا هم برای مردم وجود دارد.

وی تاکید کرد: هر فردی که مجوزها و شرایط لازم را داشته باشد می‌تواند نسبت به فروش اینترنتی فروش طلا اقدام کند و اصلا موضوع جدیدی نیست.

نایب رییسه اتحادیه طلا و جواهر گفت: تاکید می‌کنم خرید و فروش طلا در فضای مجازی همچنان ممنوع است و تنها کسانی امکان فروش اینترنتی را دارند که به مجوزهای لازم دست پیدا کرده باشند.

کشتی‌آرای با اشاره مجوزهای لازم برای فروش اینترنتی طلا اظهار داشت: متقاضیان با طی کردن یک فرایند می‌توانند نسبت به دریافت مجوزهای لازم اقدام کنند. افراد در ابتدا باید از اتحادیه طلا وجواهر جواز کسب دریافت کند که برای اخذ این مجوز، افراد باید مکان تجاری یا اداری قابل قبول اداره اماکن داشته باشند و همچنین باید موفق به دریافت اینماد شده باشد که این مجوز را باید اتحادیه کسب و کارهای مجازی بگیرند و در این صورت امکان فروش اینترنتی را خواهند داشت.

وی درباره فروش در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام گفت: فروش در فضای مجازی اعم از شبکه‌های اجتماعی از جمله اینستاگرام برای کسانی‌که جواز از اتحادیه طلاو جواهر گرفته باشند و مجوز اتحادیه کسب و کار مجازی را داشته باشند مجاز است و ممنوعیت ندارد.

بیشتر بخوانید: ضوابط جدید خرید و فروش فلزات گرانبها و گوهر سنگ ها + سند

کشتی‌آرای با اشاره به تبعات خرید اینترنتی از سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی غیرمجاز تاکید کرد: در این شرایط امکان فروش طلای تقلبی یا کم عیار وجود دارد و موضوع مهم این است که اگر مشکلی رخ دهد قابل پیگیری نیست و به همین دلیل و در راستای حفظ منافع مردم، اعلام کرده‌ایم فقط واحدهای دارای مجوز و دارای واحدهای تجاری فیزیکی امکان فروش آنلاین را داشته باشند.

نایب رییس اتحادیه طلا و جواهر تاکید کرد: مردم در خرید اینترنتی از اینماد آن سایت اطمینان پیدا کنند و با کلیک بر روی اینماد از واقعی بودن آن می‌توان مطمئن شوند. اینماد توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت برای متقاضیان مربوطه صادر و کنترل می‌شود.

به گزارش ایلنا، وی همچنین با اشاره به تخلفات احتمالی در فروش‌های آنلاین گفت: مردم توجه داشته باشند که مراکز فروش طلا در فضای مجازی هم باید فاکتور فروش صادر کنند و در این فاکتورها باید شماره تماس، شماره سریال و آدرس نوشته شده باشد وگرنه طلای خریداری شده قاچاق محسوب خواهد شد.

منبع: ایلنا