به گزارش صدای بورس، اکبر پازوکی گفت: متاسفانه بسیاری از سایتهای فروش آنلاین، کالاهای قاچاق عرضه میکنندبه طوری که دولت، بازار و صنعت لوازم خانگی را رها کرده است؛ سایتهای فروش آنلاین، لوازم خانگی قاچاقی را میفروشد که ورودش به کشور پنج سال است ممنوع شده! سوال من این است که این سایتها، محصولات خود را از کجا تأمین میکنند؟
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی چالش جدی در رابطه با توزیع لوازم خانگی را فضاهای مجازی دانست و گفت: ۸۰ تا ۹۰ درصد کالای قاچاقی که وارد کشور میشود، در فضای مجازی به فروش میرسد.
به گفته او، ما در حال حاضر هیچ برندی با عنوان سامسونگ یا ال جی در بازار نداریم مگر گوشی تلفن همراه در غیر این صورت کالا تقلبی و بدون گارانتی است،در حال حاضر یکی از مشکلات ما مرکز اطلاعات تلفنی ۱۱۸ و فضای مجازی است به طوری که ۹۰ درصد تعمیرات در فضای مجازی و تلفن ۱۱۸ تهیه می شوند که عمده این شماره ها برای افراد سود جو و کلاهبردار است که هیچگونه مجوزی برای تعمیرات و نمایندگی لوازم خانگی ندارند توصیه ما به مردم این است که شماره نمایندگی و تعمیرات را از مراکز معتبر تهیه کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان ،پازوکی گفت:در استفاده از فضای مجازی برای تبادل یک کالا باید همواره این مهم را در نظر داشت که ممکن است تبلیغ صورت گرفته برای کالا ماهیت واقعی نداشته باشد و در پس این تبلیغ افرادی شیاد فعالیت میکنند که ممکن است قصد کلاهبرداری داشته باشند، همچنین قبل از تماس با فروشنده و خرید کالای وی به توصیههای درجشده که جهت راهنمایی کاربران در سایت قرار دادهشده توجه داشته باشند تا در دام کلاهبرداران نیافتند.