به گزارش صدای بورس،اگر این واقعیت را بپذیریم که اقتصاد یک علم جامع است و شامل بخشهای گوناگونی میشود که هر کدام تاثیرگذاری خاص خود را دارد، باید این را بپذیریم که تولید، اشتغال، بانک، تسهیلات، سهام، بورس و گزینههایی از این دست اگر بدرستی تعریف و تجمیع شود، میتواند به رونق اقتصادی کشور منجر شود و هر کدام از این موارد دستخوش چالش شود، دیگر بخشها را متاثر میکند.
بنابر این اگر گمان کنیم اقتصاد میتواند تحت فشار تحریمها باشد، اما دیگر بخشها متاثر نشود، بی شک درک درستی از علم اقتصاد نداریم که مثالی از این نوع را میتوان در بخشهای دیگر تعریف کرد. یکی از بخشهایی که مدتهاست مورد هجمه قرار گرفته، بازار سرمایه است.
سخن گفتن از بورس به اظهارنظرهای دم دستی تبدیل شده و هر کس به خود این اجازه را میدهد که در مورد آن اظهار نظر کند و بدتر اینکه بورس درگیر بازیهای سیاسی شده و تسویه حسابهای سیاسی با بورس صورت میگیرد، در حالی که بورس یک بخش کلان اقتصادی و بدشت تخصصی است، در این بین مدیریت سازمان بورس به گوشت قربانی میماند که افراد و جناحها سعی میکنند آن را بدست بیاورند.
به گزارش پول نیوز, پس از آنکه مدتها شاخص بورس، روند سقوط و نزول را در پی داشت و از دو میلیون و ۲۰۰ به نزدیک یک میلیون سقوط کرد، مدتی است در ثبات به سر میبرد و شاهد تحولات سوال برانگیز نیستم. اکنون بورس ایران همچون بورسهای تخصصی جهان، تحولات قابل پیش بینی را طی میکند و دستخوش چالشهای جدی نمیشود. بنابر این نباید با رفتارهای غیر منقطی، بحران به وجود بیاوریم.
در این رابطه معاون اول رییس جمهور گفت: اشتغال، رونق کسب و کارها و بورس به یک اندازه برای کشور مهم هستند.
محمد مخبر گفت: دولت سیزدهم به همان اندازه که برای معیشت کار میکند، برای شتاب تولید ملی و بورس هم فعالیت میکند.
وی با تاکید بر اینکه وظیفه همه دستگاه ها، حمایت از بورس است گفت: حمایت دولت کفایت نمیکند به همین دلیل از بخش بزرگ خصوصی هم خواستار ورود و کمک به رونق بازار سرمایه هستیم.