به گزارش صدای بورس، علی عیسیپور، مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای تحقیقات و ساخت داخل صنعت آب و برق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امسال ۱۰ قرارداد با شرکتهای دانشبنیان در حوزه تولید بار اول به انعقاد رسیده است.
وی افزود: در مورد اقلام تحریمی که قرار است اولین بار در کشور ساخته شوند میتوان تا سقف ۵۰۰ میلیارد تومان و بدون مناقصه، کار را به شرکتهای دانش بنیان واگذار کرد.
عیسیپور با بیان اینکه ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی در راستای سیاستهای کلی نظام، توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و قطع وابستگی ساخت داخل شده است، گفت: وزارت نیرو آییننامه حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در تیرماه ابلاغ کرد که بر اساس بند ۱۴ آن، شرکتهای مادرتخصصی باید دو درصد از درآمدهای عملیاتی و غیرعملیاتی خود را در زمینه انعقاد قرارداد به شرکتهای دانش بنیان و طرحهای پیشران اختصاص دهند.
به گزارش تسنیم,مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت برق حرارتی از امضای قرارداد با ۱۵۰ شرکت دانشبنیان برای ساخت قطعات راهبردی و تحریمی نیروگاهها خبر داد و گفت: این شرکت در پنج سال اخیر برای استفاده حداکثری از توان ساخت داخل بیش از ۷۲۴ هزار قطعه نیروگاهی را ساخت داخل کرده است.
وی افزود: در همین راستا شرکت مادر تخصصی تولید برق حرارتی در سال جاری تاکنون ۳۱ قرارداد به مبلغ ۵۹۰ میلیارد تومان در حوزه ارتقای بهرهوری تولید، افزایش امنیت و تاب آوری، بومیسازی و خودکفایی در صنعت آب و برق، توسعه استفاده از هوش مصنوعی، کاهش تلفات و هوشمندسازی در صنعت آب و برق منعقد کرده است.