وزیر جهادکشاروزی اعلام کرد: درحال حاضر ما قادر به تولید برنجی هستیم که نیاز به استفاده از سموم شیمیایی ندارد.

به گزارش صدای بورس، امروز در افتتاحیه نخستین نمایشگاه جامع کشاورزی، سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی از رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست کرد ، قانون رفع موانع تولید کشاورزی مسموم به قانون امنیت غذایی را که قریب یکسال در مجلس مانده را ابلاغ کنند.

او همچنین خواهان پیگیری تصویب بند ت تبصره 8 درمورد تهاتر شد و اعلام کرد این تبصره در جریان مولد سازی می تواند منجر به رونق بخش کشاورزی شود.

سید جواد ساداتی نژاد به ماموریتش از سوی ابراهیم رئیسی نیز اشاره کرد و گفت: طبق ماموریت رئیس جمهور ما باید محصول ارزان، کیفی و ایرانی تولید کنیم؛ او ادامه داد: درحال حاضر ما قادر به تولید برنجی هستیم که نیاز به استفاده از کودشیمیایی ندارد.

او دربخش دیگر گفت: سال زراعی گذشته سال خوبی بود و تولید در ابعاد مختلف ۱۷ درصد افزایش یافت. در بخش باغی، شیلات و دام روند تولید در کشور صعودی بوده است. بخش فعال و پویا کشاورزی برای تولید غذای مردم فعالیت می کند.

وزیر جهادکشاورزی افزود: در کشاورزی قراردادی از یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار عبور کردیم ‌و سال آینده وسعت بیشتری را در این بخش خواهیم داشت. در بخش صدور اسناد کشاورزی هم ۷۰۰ درصد رشد داشتیم و قرار است تا پایان دولت سیزدهم کشاورزان دارای سند تک برگ شوند.

ساداتی نژاد گفت: مشکلات صادرات و حوزه کشاورزی در قرارگاه روزهای چهارشنبه هر هفته بررسی می‌شود. در بخش صادرات به پاکستان، افغانستان، عراق، روسیه و چین موانع را برطرف کردیم و با رشد خوبی روبه‌رو هستیم.

وزیر جهادکشاورزی در ادامه گفت: تولید خوبی در سالهای اخیر داشته‌ایم و شاهد رشد ۴۵ درصدی سرمایه‌گذاری از محل تبصره ۱۸ دراین دولت هستیم. به طوری که این رقم از ۴ هزار میلیارد تومان اکنون به پنج هزار میلیارد تومان رسیده است.

به گفته او چون بخش کشاورزی جذاب است از سرمایه‌گذاران می‌خواهیم به این بخش توجه ویژه ای داشته باشند.

وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه در حوزه نهادها به دنبال کیفیت هستیم، گفت: همچنین به دنبال تولید محصولات سالم ارزان و ایرانی هستیم.

به گزارش اکو ایران,به گفته وی به تازگی ظرفیتی در سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در خصوص برند سلامت تهیه شده که امیدواریم شرکت‌های تولید کننده از این برند استفاده کنند. درحال حاضر در بخش برنج موقعیتی خوبی شکل گرفته است به طوری که از سموم شیمیایی استفاده نمی‌شود. همچنین به دنبال ترویج آن در سایر محصولات هستیم.