تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰

حال بهتر است درباره شرایطی که می تواند باعث دفع بیشتر ادرار شود ، بیشتر بدانیم.

علل احتمالی تکرر ادرار

صدای بورس - مهراز حبیبی، تکرر ادرار زمانی است که شما نیاز به ادرار کردن بیش از حد معمول دارید. زمانی اتفاق می‌افتد که کنترل مثانه خود را از دست می‌دهید و میل دائمی برای رفتن به دستشویی دارید. عوامل متعددی می تواند منجر به تکرر ادرار شود. بسیاری از شرایط سلامتی نیز می توانند باعث ایجاد این علامت شوند. در حالی که هیدراتاسیون بیش از حد می تواند یک علت شایع باشد، مشکلات سلامت مزمن مانند دیابت نیز می تواند دلیل احتمالی باشد. بیایید دیابت را کمی بررسی کنیم .

دیابت

افزایش ادرار یکی از شایع ترین علائم دیابت است. بر اساس خدمات بهداشت ملی بریتانیا (NHS)، میزان ادرار می تواند از 3 لیتر در موارد خفیف به 20 لیتر در روز در موارد شدید دیابت برسد. گفته می شود، اگر در نهایت بیش از 7-10 بار ادرار کنید، می تواند نشان دهنده دیابت نوع 1 یا نوع 2 باشد.

مثانه بیش فعال (OAB)

مثانه بیش فعال (OAB) وضعیتی است که در آن فرد ممکن است احساس نیاز ناگهانی به ادرار کند و ممکن است کنترل آن دشوار باشد. تکرر ادرار از علائم شایع این بیماری است. متخصصان می گویند که برخی از افراد ممکن است از دست دادن غیر عمدی ادرار (بی اختیاری فوری) را نیز تجربه کنند.

عفونت دستگاه ادراری (UTI)

عفونت دستگاه ادراری (UTI) به عفونتی اطلاق می شود که در سیستم ادراری رخ می دهد. علائم شایع شامل درد و سوزش هنگام ادرار، تکرر ادرار، احساس نیاز فوری به ادرار کردن، گرفتگی شکم و ادرار خونی است.

مشکلات پروستات در مردان

در مردان، تکرر ادرار می تواند نشان دهنده تعداد بی شماری از مشکلات پروستات باشد. این شامل موارد زیر است: هیپرپلازی خوش‌خیم پروستات (BPH)، که به پروستات بزرگ شده اشاره دارد.

تکرر ادرار در زنان

تا آنجا که به زنان مربوط می شود، بسیاری از بیماری ها، به غیر از UTI، OAB، عفونت مثانه و دیابت، می توانند باعث افزایش و تکرر ادرار شوند. این شامل بارداری، فیبروم، سطوح پایین استروژن ناشی از یائسگی و سرطان تخمدان است. مهم است که نگرانی های خود را با یک پزشک مطرح کنید و بفهمید که از چه چیزی رنج می برید یا با آن سر و کار دارید.