امضای تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت رایان هم افزا و شرکت جیبیت، با هدف ارائه خدمات بهینه در حوزه پرداخت آنلاین و خدمات بانکی به مشتریان بازار سرمایه، باعث ایجاد تحولی بزرگ در راستای تسهیل ورود پول و افزایش سرمایه می‌شود.

به گزارش صدای بورس، حجت‌الله فرهنگیان، مدیرعامل شرکت رایان هم افزا هدف از امضای این تفاهم‌نامه را ارائه خدمات بهینه به مشتریان بازار سرمایه در حوزه پرداخت‌های بانکی ذکر کرد و گفت: توسعه همکاری‌ها با بازیگران مهم بازار پولی با هدف استفاده از سرویس‌های بهتر و متنوع‌تر همواره در دستور کار رایان هم افزا قرار داشته است و امضای این تفاهم‌نامه با شرکت جیبیت نیز در همین راستا صورت گرفته است تا بتوان زیرساخت‌های لازم را برای استفاده از ابزارهای موردنیاز مشتریان در حوزه پولی و خدمات بانکی فراهم کرد.

به گفته وی، هدف نهایی این تفاهم‌نامه، تسهیل فعالیت‌های پولی و بانکی در بازار سرمایه و افزایش قدرت و سرعت بیشتر ورود پول به بازار سرمایه است.

مدیرعامل شرکت رایان هم افزا در بخش دیگری از سخنان خود، سال ۱۴۰۱ را نقطه عطفی در فعالیت‌های شرکت رایان هم افزا برشمرد و افزود: در راستای توسعه ابزارها و زیرساخت‌ها، اقدامات فوق‌العاده‌ای در سال‌های گذشته انجام شده است که انتظار می‌رود با رویکرد جدیدی که در شرکت رایان هم افزا ایجاده شده، به سمت توسعه بیشتر ابزارها، ایجاد یک اکوسیستم کامل از فناوری‌های معاملاتی، همگنی بیشتر با بازار پول و نیز ارائه کمک‌های مؤثرتر و همکاری نزدیک‌تر با سازمان بورس پیش رفت.

وی با بیان اینکه در سال جاری و با همکاری سازمان بورس، حوزه پرداخت‌های الکترونیکی در بازار سرمایه با ۱۲ بانک راه‌اندازی شد، تصریح کرد: همچنین با همکاری شرکت بورس، ابزار مشتقه آتیه تک سهم به طور کامل در سامانه‌های رایان هم افزا پیاده‌سازی شد که به زودی رونمایی می‌شود.

فرهنگیان انتشار اوراق سپرده نفت با همکاری بورس انرژی و وزارت نفت را از دیگر اقدامات شرکت رایان هم افزا در سال جاری بیان کرد و افزود: بر این اساس، معاملات به صورت دلاری و تسویه ریالی صورت خواهد گرفت که پس از رونمایی توسط بورس انرژی و وزارت نفت، اجرایی می‌شود.

وی همچنین افزایش ظرفیت در حوزه‌های زیرساخت، منابع انسانی و فضای فیزیکی شرکت رایان افزا را از دیگر فعالیت‌های انجام شده در سال جاری ذکر کرد و با اشاره به افزایش سرمایه شرکت گفت: این افزایش سرمایه در دو مرحله انجام می‌شود که بخش اول از ۲۰ میلیارد تومان به ۳۵ میلیارد تومان از محل سود انباشته تا پایان امسال انجام می‌شود و بخش دیگر به سه ماهه ابتدایی سال آینده موکول خواهد شد که تا سقف ۱۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات و سایر روش‌های دیگر انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت رایان هم افزا در ادامه با اشاره برنامه‌های این شرکت در سال آینده خاطرنشان کرد: بخشی از هدف‌گذاری‌های شرکت شامل توسعه زیرساخت‌ها و ابزارهای معاملاتی خواهد بود تا بتوان به نیازها و استقبال کاربران از سامانه‌های رایان افزا پاسخ داد.

وی همچنین ارائه سرویس اختصاصی به مشتریان را از دیگر برنامه‌های این شرکت در سال آینده بیان کرد و افزود: تا کنون عمده سرویس‌های ارائه شده به مشتریان سرویس شِیر بوده است، اما با صدور مجوزهای جدید کارگزاری توسط سازمان بورس، مقدمات ارائه سرویس‌های اختصاصی در سال جاری فراهم شد و در همین راستا سه کارگزاری جدیدی که به تازگی مجوز دریافت کرده‌اند در حال استفاده از سرویس اختصاصی رایان هم افزا هستند که این سرویس‌ها در سال آینده توسعه بیشتری می‌یابند.

فرهنگیان در خاتمه یکی از مهم‌ترین چالش‌های صنعت آی‌تی را تأمین مالی عنوان کرد و با اشاره به رشد فزاینده هزینه‌ها در حوزه زیرساخت و منابع انسانی، ابراز امیدواری کرد بتوان با توسعه‌های ابزاری و اصلاح فرآیندها، این چالش هم در سال آینده برطرف شود.