هر عضوی در بدن ما نقش مهمی دارد. درست مانند قلب، مغز و ریه های ما، کلیه های ما نیز برای حفظ سلامت و تندرستی کلی ما کار می کنند. نقش اصلی کلیه ها پاکسازی خون از سموم و تبدیل مواد زائد به ادرار است.

صدای بورس - مهراز حبیبی؛ جدای از آن، فشار خون ما را تنظیم می کند، گلبول های قرمز می سازد و همچنین سطح pH بدن را کنترل می کند. کلیه ها چندین مسئولیت مهم را بر عهده می گیرند، به همین دلیل است که هر گونه بی نظمی در اندام می تواند عوارض مختلفی ایجاد کند. در اینجا برخی از سیگنال های هشدار دهنده در بدن وجود دارد که باید توجه داشته باشید.

تورم در صورت و پاها، پف دور چشم

وظیفه اصلی کلیه ها دفع سموم و مواد زائد است. با این حال، زمانی که اندام به طور موثر کار نمی کند، می تواند روند را مختل کند و در نتیجه سموم و ناخالصی ها، همراه با تجمع آب و نمک اضافی در بافت های بدن تجمع یابد. این می تواند منجر به تورم در صورت، پاها و پف دور چشم شود.

خستگی مفرط

کلیه ها همچنین گلبول های قرمز خون ایجاد می کنند که کمبود آنها می تواند باعث کم خونی شود. این می تواند تامین اکسیژن و مواد مغذی در بدن به مغز و ماهیچه ها را مختل کند، که می تواند باعث احساس خستگی و بی حالی شدید شود.

تغییر در ادرار

کلیه های ناسالم می توانند الگوهای خاصی را تغییر دهند یا تغییراتی در ادرار ایجاد کنند. معمولاً کلیه ها به فیلتر کردن خون برای تولید ادرار کمک می کنند که از طریق آن مواد زائد بدن آزاد می شود. با این حال، زمانی که کلیه ها به درستی کار نمی کنند، می تواند باعث بی نظمی در دستگاه ادراری شود. برخی از افراد ممکن است تکرر ادرار را تجربه کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است متوجه وجود خون در ادرار خود شوند. ادرار کف آلود و پر از حباب نیز می تواند نشان دهنده مشکلات کلیوی باشد.

تنگی نفس

کلیه های ما مسئول تعادل مایعات در بدن ما هستند. مشکلات کلیوی می تواند منجر به تجمع مایع در ریه های شما شود که می تواند باعث تنگی نفس شود. به این حالت اضافه بار مایعات یا هیپرولمی نیز گفته می شود. برخی از افراد نیز درد قفسه سینه را تجربه می کنند که می تواند با سایر بیماری ها اشتباه گرفته شود.

خارش

خارش و خشکی پوست می تواند نشانه بیماری کلیوی باشد. این نشان دهنده عدم تعادل مواد معدنی و مواد مغذی در خون است. همچنین ممکن است به دلیل افزایش ناگهانی سطح فسفر خون باشد.