تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو گفت: با توجه به کاهش قیمت ارز، قیمت خودرو نیز ریزشی شده و در روزهای اخیر قیمت انواع خودرو بین ۵ تا ۱۰ درصد کاهش داشته است، مثلا ۲۰۶ تیپ ۲ از ۵۶۰ میلیون تومان به ۵۲۰ میلیون تومان رسید.

به گزارش صدای بورس,سعید مؤتمنی با اشاره به تاثیر قیمت ارز بر روی قیمت انواع کالاها از جمله کالاهای سرمایه‌ای، اظهار داشتت: با توجه به اینکه خودرو به یک کالای سرمایه‌ای تبدیل شده است بنابراین تغییرات قیمت ارز نیز بر آن اثرگذار است؛ مدتی پیش که قیمت ارز در بازار افزایش یافت، قیمت خودرو نیز به شدت بالا رفت و اکنون که قیمت ارز در بازار در حال ریزش است، ‌خودرو نیز در سراشیبی قیمتی قرار گرفته است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو اظهار داشت: در روزهای اخیر قیمت انواع خودروها به‌طور کلی بین ۵ تا ۱۰ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: با توجه به کاهش قیمت خودرو قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ از ۵۶۰ میلیون تومان به ۵۲۰ میلیون تومان رسیده و قیمت پژو پارس نیز از ۵۵۵ میلیون تومان به ۵۱۷ میلیون تومان کاهش یافته است.

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو بیان داشت: خودرو تیبا نیز حدود ۲۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته و از ۳۵۵ میلیون تومان به ۳۳۵ میلیون تومان رسیده است.

موتمنی گفت: این کاهش قیمت در مورد خودروهای گران‌قیمت تر بیشتر احساس می‌شود. به عنوان مثال قیمت خودرو هایما اس ۷ از یک میلیارد و ۷۳۰ میلیون تومان به حدود یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان رسیده است و برخی از خودروهای خارجی نیز تا ۱۰۰ میلیون تومان کاهش قیمت داشته‌اند.

وی در رابطه با وضعیت خرید و فروش خودرو در بازار اظهار داشت: وقتی قیمت‌ها افزایشی یا کاهشی می‌شود معمولا خرید و فروشی زیادی در بازار انجام نمی‌شود، زیرا خریداران و فروشندگان اغلب در انتظار ثبات قیمت هستند تا نسبت به انجام انجام معامله اقدام کنند بنابراین در حال حاضر نیز بازار در شرایط رکود قرار دارد و به نظر می‌رسد مردم در انتظار ثبات قیمت باشند.

موتمنی ضمن هشدار به خریداران خودرو، گفت: نکته‌ای را که خریداران خودرو باید به آن توجه داشته باشند این است که در هنگام خرید خودرو از نمایندگی وجه مورد نیاز برای خرید را فقط به حساب سازنده خودرو واریز کنند و مبلغی را به حساب شخص یا دارنده نمایندگی وارد نکنند.

وی افزود: در مواردی مشاهده شده که مردم برای خرید خودرو به نمایندگی مراجعه می‌کنند و لذا وجه آن را به حساب شخص و یا نمایندگی واریز می‌کنند و پیرو این اقدام نیز دچار مشکلاتی شده اند.

این مقام صنفی اظهار داشت: نمایندگی با مشتری قراردادی یک طرفه منعقد می‌کند مبنی بر اینکه در صورت عدم تامین خودرو مبلغی به عنوان ضرر و زیان پرداخت می‌شود لذا اگر نمایندگی نتوانست خودرویی را تهیه کند در نتیجه با پرداخت ضرر و زیان قرارداد باطل می‌شود.

به گزارش فارس,موتمنی بیان داشت: متاسفانه برخی نمایندگی‌ها در ایام مختلف و خصوصا شب عید برای تکمیل نقدینگی خود این کار را انجام می‌دهند و موجب ضرر و زیان خریداران می‌شوند.