به گزارش صدای بورس، مسیح مشهدی تفرشی افزود: ماموریت ما فراهم کردن بستری امن و جامع در حوزه پرداخت و فناوری مالی برای تمامی افرادی جامعه است. پایبندی به نوآوری و ارتباط بین خلاقیت و دانش سرلوحه ما جهت تحقق این امر مهم است.
او در جلسه معارفه این شرکت با نماد پی پاد، با اشاره به عملکرد شرکت گفت: امروز در حالی این شرکت در بورس به فعالیت خود ادامه میدهد که حدود هزار و ۲۰۰ نفر نیروی انسانی در آن مشغول به فعالیت هستند.
مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد با بیان اینکه هم اکنون شرکت پرداخت الکترونیک ۳۵ ساختمان در کل کشور دارد، تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه این شرکت حدود ۳۰۰ میلیارد تومان است. همچنین ۳۰۰ پیمانکار آن را همراهی میکند که توانسته مجوز PSP گری را انجام دهد. پرداخت الکترونیک پاسارگاد جزء شرکتهای خوشنام در صنعت پرداخت است و بازدهی سرمایه آن زبانزد صنعت پرداخت میباشد. همچنین در تلاش است که رشد و توسعه مداوم خود را حفظ کند.
تفرشی با اشاره به اینکه این شرکت با داشتن سهامداری بانک پاسارگاد گرایش بسیاری به سمت توسعه و طعم فین تک را نیز دارد، افزود: این شرکت نسبت به رقبای خود در تمام حوزهها پیشتاز است.
به گفته او این شرکت در سال ۸۴ با سرمایه ۱۰۰ میلیارد تومان فعالیت خود را آغاز و در سال ۹۴ تغییر نام داد تا اینکه در سال ۹۷ با خرید سهام فناپ وارد عرصه توسعه کسب وکار شد و در این دوره نیز مجموعه پرداخت به این بخش اضافه شد؛ بنابراین تلاش کردیم که زیرساختها توسعه و فرایندها را اصلاح کنیم. هم اکنون وارد دوره رشد سریع شدیم.
مدیرعامل پی پاد با اشاره به عملکرد پی پاد در بازار پرداخت الکترونیک براساس گزارش شاپرک، توضیح داد: این شرکت در بخش مبلغ تراکنش از فروردین ۱۳۹۹ تا بهمن ۱۴۰۱ توانست ارتقای رتبهای و افزایش سهم ۵.۴ درصد را به خود اختصاص دهد. همچنین در بخش تعداد تراکنش نیز با ارتقای سه رتبهای و افزایش سهم ۴.۳۱ درصد را شاهد بود. در بخش مبلغ تراکنش کارتخوان نیز در طی همین سالها با ارتقای چهار رتبهای و افزایش سهم ۶.۰۸ درصدی و در حوزه تعداد تراکنش کارتخوان با ارتقای سه تبهای و افزایش سهم ۴.۶ درصد را در کارنامه خود به ثبت رساند.
تفرشی تغییر سهم بازار رقبای بورسی در شاخص سهم مبلغ تراکنش %۰.۸۵-، رشد سهم بازار پی پاد در شاخص مبلغ تراکنش %۴.۰۶ و کسب رتبه اول در شاخص افزایش سهم از مبلغ تراکنش در مقایسه با ۱۲ شرکت پرداخت الکترونیک را از عملکرد شرکت در صنعت ومقایسه با رقبای بورسی عنوان کرد.
وی افزود: تغییر سهم بازار رقبای بورسی در شاخص تعداد تراکنش%۱.۶۱-، رشد سهم بازار پی پاد در شاخص تعداد تراکنش%۲.۲۳ و کسب رتبه دوم در شاخص افزایش سهم از مبلغ تراکنش در مقایسه با ۱۲ شرکت پرداخت الکترونیک از دیگر عملکرد این شرکت در مقایسه با رقبای بورسی است
مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد درمورد رشد درآمد عملیاتی پی پاد در مقایسه با صنعت ادامه داد: میانگین رشد سه ساله این شرکت در درآمد عملیاتی ۱۳۶% و رشد سود خالص پی پاد نیز %۱۴۳ را نشان میدهد و بالاترین سود خالص به ازای هر سهم (EPS) در صنعت پرداخت الکترونیک ۵۰% است.
کسب عنوان "شرکت برتر از نظر رشد سریع"
تفرشی، کسب عنوان"شرکت برتر از نظر رشد سریع" در بیست و پنجمین دوره رتبه بندی سال سازمان مدیریت صنعتی در سال ۱۴۰۱، کسب رتبه ۱۶۵ در ارزیابی بیست وپنجمین دوره همایش رتبه بندی شرکتهای برتر ایرن (IMI-۵۰۰)، دریافت تندیس بلورین دوازدهمین دوره جایزه ملی مدیریت مالی ایران و دریافت گواهینامه ۳ ستاره در پنجمین جایزه بین المللی مدیریت دانش KM۴D، اخذ گواهینامه و تندیس رعایت حقوق مصرف کنندگان و دریافت لوح زرین و تقدیرنامه در ششمین جشنواره ملی نوآوری برتر ایرانی برای دو محصوص پی پاد و اوند را از عمده دستاودرهای پی پاد برشمرد.
وی، بهبود کیفیت زندگی با توسعه راهکارهای پرداخت نوآور و هوشمند را از چشم انداز و اولویتهای راهبردی سال ۱۴۰۲ مطرح کرد و گفت: ماموریت ما فراهم کردن بستری امن و جامع در حوزه پرداخت و فناوری مالی برای تمامی افرادی جامعه است. پایبندی به نوآوری و ارتباط بین خلاقیت و دانش سرلوحه ما جهت تحقق این امر مهم است. همچنین سرمایهگذاری بر روی پرداخت غیرحضوری، ایجاد تمایز نسبت به رقبا، ایجاد جریانهای درآمدی مستقل از کارمزد شاپرک، مدیریت بهرهوری و کیفیت، تکمیل زنجیره ارزش، نفوذ در بازار، توسعه و بهیود زنجیره تامین و جذب و نگهداشت و افزایش بهرهوری سرمایه انسانی از اولویتهای راهبردی شرکت براس سال ۱۴۰۲ است.
در ادامه این جلسه معارفه شهاب جوانمردی، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل هلدینگ فناپ، توضیح داد: این شرکت در سال ۸۴ به عنوان اولین شرکت در زیرمجموعه بانک متولد شد و روند رشد و توسعه را در پیش گرفت؛ بنابراین در سال ۸۴ گروه مالی پاسارگاد با یک دوراندیشی مجموعهای را با محوریت نگاه توسعه اقتصادی و نوآوری ایجاد کرد.
وی تصریح کرد: زمانی که بازار جهانی بورس را نگاه میکنیم شرکتهای IPC بالاترین ارزش را در بازار سرمایه دارند و همه صنایع به واسطه شرایط با تجریه متفاوتی مواجه میشوند، بنابراین ما باید از حالت ابزاری به سمت توانمندسازی و از توانمندسازی به سمت حوزه دیجیتال حرکت کنیم. توسعه اقتصاد کشور نیازمند شرکتهای بزرگ و توانمند و دانش بنیان با تکنولوژی نوین است که بتواند مسائل کلیدی کشور را برطرف سازد؛ بنابراین شرکت فناپ برهمین اساس تاسیس شد.
جوانمردی با اشاره به اینکه باید یک درصد فروش تولید ناخالص داخلی را تا سال ۱۴۰۴ داشته باشیم، توضیح داد: ماموریت ما این است که با همکاری پاسارگاد ۱۰ هزار شغل با ثبات و ارزش آفرین و یکصد هزار شغل غیر مستقیم را ایجاد کنیم. به دنبال این هستیم که در مسیر پیش رو تبدیل به پل نوآوری کشور شویم تا توسعه صنایع را به تحول دیجیتال و آینده اقتصاد دیجیتال گره بزنیم. آن چیزی که تحول کشور را رقم میزند شرکتهای بزرگ با تکنولوژیهایی هستند که ماموریت حل مسائل کلیدی را برعهده دارند. علی رغم همه محدودیتهای گذشته قانون حمایت از دانش بنیان و استارتها در دستور کار قرار دادیم و در این مسیر گروه مالی پاسارگاد برای تغییر چهره زندگی ایرانیان و حفظ کرامت هموطنان این هدف را دنبال میکند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل هلدینگ فناپ افزود: در مجموعه فناپ، داتین را داریم که ۲۵ درصد تراکنش نظام بانکی را برعهده دارد و تنها محصول ایرانی است که بانکها را مدیریت میکند و بعد از PSP که وارد بازار سرمایه میشود داتین را در برنامه داریم.