علی بهرمند با اشاره به کاهش تقاضا برای شیرینی در نوروز امسال گفت: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۱ ارز ترجیحی حذف شد و قیمت محصولاتی مانند شکر، آرد و ... گران شد افزایش قیمت زولبیا و بامیه از ۷۵ هزار تومان به ۱۲۰ هزار تومان منطقی است

به گزارش صدای بورس,رییس اتحادیه دارندگان قنادی و شیرینی فروشی‌های تهران با اشاره به اینکه قیمت زولبیا و بامیه براساس کار کارشناسی درجه یک ۱۲۰ هزار تومان و درجه دو ۱۰۰ هزار تومان تعیین شده است، گفت: با توجه به اینکه در سال ۱۴۰۱ ارز ترجیحی حذف شد و قیمت محصولاتی مانند شکر، آرد و ... گران شد. افزایش قیمت زولبیا و بامیه از ۷۵ هزار تومان به ۱۲۰ هزار تومان منطقی است، هرچند می‌توانست بیشتر از این گران شود، اما با توجه به اینکه قدرت خرید مردم کاهش یافته ما نخواستیم بیشتر از این قیمت گذاری شود.

علی بهرمند با بیان اینکه نوروز امسال تقاضا برای شیرینی به حداقل ممکن رسیده است، افزود: در شرایط کنونی نمی‌توانیم آمار دقیقی از میزان افت تقاضا برای شیرینی بدهیم، اما کاهش محسوس بود و با توجه به اینکه هم اکنون در روز نخست ماه رمضان هستیم نمی‌توانیم درباره وضعیت تقاضای زولبیا و بامیه صحبت کنیم، اما پیش بینی‌ها حکایت از این دارد که نسبت به سال‌های گذشته افت تقاضا برای این محصولات هم داشته باشیم.

او درباره ملاک‌های تعیین کیفیت درجه یک و دو برای زولبیا و بامیه اظهار کرد: این موضوع براساس فاکتورهای فنی تعیین شده که ملاک‌های زیادی همچون کیفیت مواد اولیه، تجربه استادکار، کیفیت محصول و... بستگی دارد.

به گزارش ایبنا,او درباره وضعیت بازرسی‌ها در سطح تهران، تصریح کرد: هم اکنون دو بازرس برای هر منطقه تهران تهیه شده که هر دو هفته یکبار با حداکثر یک ماه یکبار واحدهای منطقه خود را مورد بازرسی قرار می‌دهند.