صندوق مشترک کارگزاری حافظ در یک‌سال اخیر حدود ۵۹ درصد بازدهی داشته و در افق بلندمدت و طی ۱۵ سال فعالیت، جادوی سود مرکب، موفق به کسب بازدهی ۲۱۷۴۴ درصدی شده است.

به گزارش صدای بورس، پس از تصویب قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۸۴، فعالیت مشاوران سرمایه‌گذاری در بستر قانونی متشکلی، تحت عنوان یک نهاد مالی، آغاز شد. شرکت مشاور سرمایه‌گذاری هدف حافظ هم از آبان‌ماه سال ۱۳۹۱ و پس از اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار، فعالیتش را به‌عنوان یک نهاد مالی تحت نظارت سازمان آغاز کرد. در حال حاضر سه صندوق سرمایه‌گذاری در این مجموعه مشغول به فعالیت هستند که در ادامه ضمن معرفی این صندوق‌ها، مروری بر عملکرد آن‌ها نیز خواهیم داشت.

صندوق سرمایه‌گذاری مشترک کارگزاری حافظ
نخستین صندوق این شرکت در فروردین‌ماه ۱۳۸۷ و با نام مشترک کارگزاری حافظ، فعالیت خود را در گروه صندوق‌های سهامی آغاز کرد. خالص ارزش دارایی‌های صندوق، بدون تغییر چندانی در یک‌سال گذشته، اکنون در مرز ۱۹۰۰ میلیارد ریال قرار دارد. بازار سهام و در صدر آن گروه‌های «بانک‌ها و موسسات اعتباری»، «سیمان، آهک و گچ» و «فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای» سهم ۸۹ درصدی از پرتفوی این صندوق دارند. صندوق مشترک کارگزاری حافظ در یک‌سال اخیر حدود ۵۹ درصد بازدهی داشته و در افق بلندمدت و طی ۱۵ سال فعالیت، جادوی سود مرکب، موفق به کسب بازدهی ۲۱۷۴۴ درصدی شده است.

صندوق سهامی عقیق
اسفندماه ۱۳۸۹، دومین صندوق این شرکت با نام صندوق سرمایه‌گذاری مشترک عقیق، فعالیت خود را آغاز کرده است. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق که به تازگی از نوع مبتنی بر صدور و ابطال به نوع قابل معامله تغییر یافته، در یک‌سال گذشته، رشدی ۴۵ درصدی را تجربه کرده است. بازار سهام و در صدر آن گروه‌های «محصولات شیمیایی»، «بانک‌ها و موسسات اعتباری» و «مواد و محصولات دارویی» سهمی ۹۲ درصدی از پرتفوی این صندوق دارند و مدیران صندوق با این ترکیب دارایی، موفق به کسب ۶۱ درصد بازدهی در یک‌سال اخیر شده‌اند.

صندوق سرمایه‌گذاری بانک ایران زمین
خالص ارزش دارایی‌های صندوق بانک ایران زمین، که در بهمن‌ماه ۱۳۹۰ و در راستای جذب سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز، آغاز به کار کرد، اکنون در مرز ۶۹ هزار میلیارد ریال قرار دارد. ماهیت احتیاطی صندوق‌های بادرآمد ثابت سبب شده تا تنها حدود ۱۰ درصد از دارایی صندوق، به صنایع بورسی اختصاص یابد و بیشترین دارایی صندوق، با ۴۷ و ۴۲ درصد، به ترتیب به سپرده‌گذاری در بانک و خرید اوراق بدهی مناسب تخصیص یابد. این صندوق با درآمد ثابت در یک‌سال اخیر ۲۱ درصد بازدهی داشته است. در جدول مشروح عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت مدیریت شرکت مشاور سرمایه‌گذاری هدف حافظ را مشاهده می‌کنید.