مجید عبدالحمیدی در گفت و گو با «صدای بورس » در پاسخ به این سوال که اگر قرار بود در جلسه مجلس یک خواسته را مطرح کنید، چه بود؟با تاکید بر اینکه دولت در قیمت گذاری دخالت نکند، گفت:تجربه نشان داده است قیمت گذاری دستوری از سوی دولت برای مصرف کننده هیچ نفعی به همراه نخواد داشت چه علم اقتصاد و چه تجربه چند دهه گذشته این را بهخوبی در کشور اثبات کردهاست، از اینرو بهنظر میرسد با سرکوب قیمتها صرفا تولید را بهسمت نابودی سوق میدهیم.
وی افزود: اگر در هفته ها و ماه های آینده بحران در برخی از کالا ها را مشاهده شود به طورحتم حاصل سیاست اشتباه قیمت گذاری دستوری است.
این کارشناس بازار سرمایه بورس را نماینده ای از تولید در کشور است، گفت: قطعی برق در تابستان (ناشی از قیمتگذاری دستوری) افت شدید تولید سیمان و فولاد را بهدنبال داشتهاست و به طور طبیعی سهامداران این صنایع (که عمدتا صندوقهای بازنشستگی هستند) بیشترین زیان را از این قطعی ب متحمل شده اند.
عبدالحمیدی ادامه داد:. صنعت برق در بورس با کمترین نرخ بازده داراییها مواجه است و سود خالصی برای سهامداران خود ندارد.
وی به صنعت خودرو اشاره کرد و اظهارداشت: با اعمال قیمت گذاری دستوری، خودروسازان زیان سنگینی را متحمل شدهاند و اثرات آن در معاملات سهام نیز مشاهده میشود. در نتیجه بورس یکی از قربانیان اصلی چنین سیاستی است که در شکل ها و مدل های مختلف مانند دست کاری نرخ های گاز ، فولاد ، خودرو وسایر بازار ها باعث ضربات سنگینی به این صنایع می شود.