به گزارش صدای بورس،محسن باقری درباره آمار بیمهشدگان جدید تامین اجتماعی اظهار کرد: اگر دادههای آماری مرکز آمار ایران را بررسی و وضعیت اشتغال را از سازمان تامین اجتماعی دریافت کنیم، میبینیم تعداد کارگاهها افزایش یافته و از آمار بیکاران کم شده و به آمار اشتغال و بیمه شدگان جدید تامین اجتماعی افزوده شده است.
وی افزود: با بررسی آمارهای موجود میتوان گفت که از بخش بیمههای اختیاری کمی کاسته شده است چون یارانه حمایتی قالیبافان و رانندگان برداشته شده و به بخش بیمههای اجباری اضافه شده است.
عضو هیات مدیره کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار تصریح کرد: تا قبل از این برای یک دانش آموخته و تحصیلکرده دانشگاهی با مدرک لیسانس یا دکترا نمیصرفید که وقتش را در اختیار کارفرما بگذارد و حقوق ناچیز بگیرد ولی وقتی که رشد ۵۷ درصدی در حقوق و دستمزد اتفاق افتاد، عمده نیروهایی که حاضر به کار با حقوقهای ناچیز نبودند به صرفه دیدند که سرکار بروند و به این طریق بازگشت کارگران به خطوط تولید را شاهد بودیم.
باقری افزود: به طور کلی افزایش دستمزدها موجب رشد اشتغال و افزایش تعداد بیمهشدگان میشود و در ارتقای بهرهوری و انگیزه و امنیت شغلی نیروهای کار موثر است.
این مقام مسئول کارگری افزود: علیرغم آنکه برخی بالارفتن تورم را به گردن افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران انداختند اما آمارها نشان داد که در عمل رشد اشتغال و بهرهوری در بنگاهها اتفاق افتاد و کارگران به کار در کارخانهها رغبت پیدا کردند.
به گزارش ایسنا،به گفته وی دستمزد مولفهای اثرگذار در رونق کارخانهها،افزایش کیفیت محصولات تولیدی و ماندگاری نیروی کار در بنگاهها به شمار میرود.