به گزارش صدای بورس،حمید صافدل، اظهار داشت: در ۵ سال گذشته و بعد از برگزاری ۲ انتخابات اخیر هیات رئیسه، اتاق بازرگانی درگیر کش و قوس های بی موردی شده است که در شرایط خاص اقتصادی این درگیری ها بیش از همه موجب ضرر برای فعالین اقتصادی شده است.
این فعال اقتصادی بیان داشت: اتاق بازرگانی به عنوان یک نهاد و مجموعه باید مدافع منافع ملی و هدایت گر بخش خصوصی باشد اما اتفاقاتی بعد از برگزاری دوره قبل انتخابات تهران افتاد و مشکلاتی را برای فعالین اقتصادی ایجاد کرد در واقع در انتخابات قبلی انتخاب بازرگانی تهران در ۵ سال پیش دعوای درون نهادی شکل گرفت.
وی اظهار داشت: اما در انتخابات اتاق بازرگانی ایران که خرداد ماه امسال برگزار شد دعوای بین مجموعه اتاق و دولت شکل گرفته که اگر از ابتدا تدبیر خوبی در شکل برگزاری انتخابات انجام می شد و نهادهای ذیربط به چالش های آیین نامه به موقع رسیدگی می کردند چالشی که متوجه یک فرد بود تبدیل به چالش ناخواسته بین دولت و نهاد بخشی خصوصی نمی شد.
عضو اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه از همان ابتدا تدبیر خوبی در شکل برگزاری انتخابات صورت نگرفت، بیان داشت: بنابراین برای خاتمه مسائل پیش آمده باید قانون را بپذیریم اگر مرجع رسیدگی کننده به این دعوا دستگاه قضایی است بنابراین همه باید به رای دستگاه قضا تمکین کنند.
این فعال اقتصادی بیان داشت: اما اگر مانند مسائلی که چهار - پنج سال پیش در مورد انتخابات اتاق بازرگانی تهران پیش آمد و در نهایت دستگاه قضایی پذیرفت اتاق قانون خاص خودش را دارد و عالی ترین مرجعی که می تواند نسبت به اتاق نظر بدهد هیات عالی نظارت که ترکیبی از نمایندگان بخش خصوصی و دولت است بهتر است پرونده این موضوعات در آن مسیر هدایت شود.
این فعال اقتصادی بیان داشت: در آن انتخابات مرجع قضایی در مورد رسیدگی به مسائل پیش آمده از خودش سلب صلاحیت کرد.
وی با بیان اینکه پیرو اتفاقات اخیر اتاق کارکرد اصلی خودش را از دست داده است، گفت: این در حالی است که اتاق بازرگانی در شرایط سخت اقتصادی و تحریم می توانست کمک کار خوبی برای دولت باشد.
به گزارش فارس،این فعال اقتصادی بیان داشت: برای رفع مسائل و مشکلات که بعد از برگزاری انتخابات اتاق ایران ایجاد شد باید به قانون تمکین کرد و قانون را بپذیریم و لذا بهتر است انتخابات اتاق بازرگانی (انتخاب رئیس اتاق) در موعد مقرر برگزار شود.