معاون توسعه بازار فرابورس گفت: شرکت‌هایی که تا کنون به دلایل متعدد اعم از نوین بودن صنعت، سودآوری متوسط قادر به حضور در بازار فرابورس نبودند اکنون با راه‌اندازی بازار نوآفرین، فضای لازم برایشان مهیا شده است.

به گزارش صدای بورس،سید مهدی علم‌الهدی در رابطه با مزیت بازار نوآفرین، اظهار کرد: راه‌اندازی بازار نوآفرین در دو قالب رشد و دانش‌بنیان می‌تواند چشم‌انداز مناسبی را پیش روی ناشران و سرمایه‌گذاران قرار دهد.

وی افزود: شرکت‌هایی که تا کنون به دلایل متعدد اعم از نوین بودن صنعت، سودآوری متوسط قادر به حضور در بازار فرابورس نبودند اکنون با راه‌اندازی این بازار فضای لازم برایشان مهیا شده و تا کنون چهار شرکت در بازار نوآفرین و دو شرکت در بازار رشد پذیرش شده است.

معاون توسعه بازار فرابورس تصریح کرد: شرکت‌های بازار دانش‌بنیان و رشد می‌توانند از مزایایی همچون، بهره‌مندی از معافیت مالیاتی، افزایش آگاهی از برند شرکت، توثیق سهام، سهولت در تامین مالی از طریق ابزارهای نوآفرین همچون انتشار اوراق و... بهره‌مند شوند.

علم‌الهدی درمورد زمان عرضه اولیه شرکت«مام میهن و پویا»، اظهار کرد: زمان IPO این دو شرکت در بازار نوآفرین مبتنی بر ایفای تعهدات ناشران آنها است.

دلایل زمان بر بودن پذیرش شرکت‌ها

وی، تعدد درخواست‌ها برای پذیرش سهام و بررسی دقیق شرایط و ضوابط شرکت‌ها برای حضور در بورس و فرابورس را از جمله دلایل زمان‌بر بودن پذیرش شرکت‌ها در بازار سرمایه ذکر کرد و توضیح داد: تلاش شده با همکاری سازمان بورس و اوراق بهادار فرآیند پذیرش شرکت‌ها تسهیل شود.

به گزارش پایگاه خبری بازار سرمایه،معاون توسعه بازار فرابورس در پایان گفت: دو شرکت تا پایان سال بر اساس شرایط روز بازار عرضه اولیه می‌شوند.