به گزارش صدای بورس، اواخر دیماه بود که مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی عنوان کرد قیمت مرغ گرم باید حدود ۸۵ تا ۸۶ هزار تومان باشد. علی ابراهیمی با بیان اینکه قیمت ۷۸ هزار تومانی مرغ به تولید آسیب میزند و تولیدکننده نمیتواند دوام بیاورد. گفت: قیمت مرغ زنده درب مرغداری باید حدود ۶۴ هزار تومان باشد. با این حساب قیمت مرغ گرم ۸۵ هزار تومان میشود.
این صحبتها در حالی است که روز گذشته، رئیس جهاد کشاورزی استان تهران در نشست خبری عنوان کرد: قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده درب واحدهای تولیدی بین ۵۷ تا ۵۸ هزار تومان است. جبرئیل برادری عنوان کرد: بر این اساس، گوشت مرغ باید به طور متوسط بین ۷۸ تا ۸۵ هزار تومان به دست مصرفکنندگان برسد.
رصد بازار نشان میدهد در حال حاضر هر کیلوگرم مرغ گرم در مغازههای مرکز تهران با قیمت ۸۸ تا ۹۰ هزار تومان به فروش میرود. همچنین، هر کیلو ران مرغ پاک نشده به طور متوسط ۸۹ هزار تومان، هر کیلو سینه مرغ بین ۱۸۵ تا ۱۹۹ هزار تومان و هر کیلو فیله مرغ بین ۲۰۵ تا ۲۲۰ هزار تومان است.
البته قیمت مرغ در میادین میوه و ترهبار ارزانتر از مغازههای سطح شهر است. طبق نرخنامه سازمان میادین، در حال حاضر هر کیلو مرغ کامل تازه ۷۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.
در جدول زیر، قیمت انواع گوشت مرغ قطعهبندی و بستهبندی در میادین میوه و ترهبار آمده است.
منبع: همشهری